Mit tegyünk? Ez nem kamu.
A tesóm egy gyílkossal lakik. Próbáltunk beszélni vele de nem érdekli amit mondunk.
Félünk, hogy rossz vége lesz. Hogyan mentsük meg ettől az őrülttől?
Hova tart a társadalom,kedves kommentelők?Esélyt kell adni egy gyilkosnak,aki a saját anyja torkát elvágja?Hát normálisak vagytok ti?JÉZUSOM!!
Költözzön el onnan a testvéred és kész!
Értelek én, valószínű ugyanígy félteném a tesómat én is.
De nem tudsz mit tenni!
Mondd el a tesódnak, hogy ha ő ezzel az emberrel boldog, hát legyen vele boldog. De tudjon róla, bármikor szüksége lesz rád, hozzád bármikor-bármiben fordulhat, te segíteni fogod, mert ő akkor is a tesód marad!
És engedd, hogy élje a tesód a saját életét!
Amúgy ja ez álszentkedés. Honnan tudjátok,hogyha egyszer hazajön ittasan és mondjuk a tesója nem akar vele lefeküdni akkor nem erőszakolja meg, vagy nem szúr egy kést belé?
Ha a saját anyját képes megölni akkor szerintem annak már nem kéne esélyt adni. Vagy "adjon akinek két anyja van"
jézusom...szerintem egy gyilkosság, pláne ami szándékos megbocsáthatatlan....még az is, ha ittasan vezet és elgázol valakit...vagy annyira félreüt, hogy a másik belehaljon.....egyedül a védekezést, ami az életemet menti meg bocsátható meg...csak és kizárólag akkor...
szerintem szörnyü...ti nem aggódnátok a testvéretekért????? én az ágyhoz kötözném és a szobájába zárnám, nem hogy elnézzem, hogy egy gyilkossal él együtt...hiába 23 éves.....ti meg letojjátok, rontsa el úgy az életét ahogy akarja...csak épp itt már nem simán elrontásról, hanem magárol az élet elveszítéséről is elég komolyan szó van...
mit tegyél? fingom sincs...zárd be egy szobába...nem tudom....
a pasi volt már börtönben? leülte a büntetést?
ha nem akkor rendőrség...
24L
Atyám, ti tényleg nem vagytok normálisak! Jaj, szegény gyilkosok, hát jó emberek ők, jól tették, amit tettek. Nem! Egy gyilkosságra sosincs mentség, és az ilyeneket soha nem kellene kiengedni a börtönből, pláne nem gyereket szülni neki, aki egyszer ölt, megteszi újra, de legalábbis megkísérli. Azt meg nem hiszem, hogy mindenki önvédelemből tette.
Kérdező: Nem tudom mit tennék a helyedbe, gondolom beszéltetek már a tesóddal, ha eddig is hajthatatlan volt, nem sokat tudtok tenni.
És miért van még szabadon? Ez nem kamu??? Akkor miért nem csuktál le?? Talán cigány? Mert azoknak lehet itt mindent.
Amúgy meg senkinek, még egy tolvajnak sem kellene esélyt adni! Mindegyiket megölni, azon nyomban! Ez lenne az igazi elrettentés, a többi jobban meggondolná, hogy mit lehet és mit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!