Mit tegyünk? Beköltözzünk, ne költözzünk?
Anyámmal a féltesóimmal és anyám aktuális pasijával lakunk egy albérletben illetve én már csak aludni járok oda, többet vagyok a barátom szüleinél. A családommal nem túl fényes a kapcsolatunk, sőt néha egyenesen borzalmas (folyamatos ordibálás, veszekedés), de mivel anyagilag nem állunk túl jól nem volt más megoldás. Én 1,5 éve megismerkedtem a lakás tulajának unokaöccsével és úgy tűnik komolyra fordultak a dolgok, szeretnénk összeköltözni, ha 1 év múlva még mindig nem megyünk egymás idegeire, össze is szeretnénk házasodni. Ezt meg is beszéltük a barátom szüleivel, akik nagyon örülnének ennek, megígérték, hogy segítenek amiben tudnak. A héten volt a barátom apjának a születésnapja és szóba került, hogy mi albérletet keresünk, erre a nagybácsi azonnal felajánlotta, hogy vegyük ki a lakást ahol most én is albérletben vagyok, fizessünk egy jelképes díjat (5000Ft)+ a rezsit és ha végül házasság lesz a dologból, megkapjuk a lakást nászajándékként.
Nem tudom mit tegyek. Ha beköltözünk, akkor anyámék nem tudnak majd hova menni, ha nem költözünk be, akkor magunkkal szúrunk ki.
Miért ne tudnának máshová menni? Nincs több albérlet?
Gondolom nem holnap költöznének, felmondási idő meg van.
Köszönöm!
Az a baj, hogy se anyámnak, se a pasinak nincs munkája, anyám gyeséből és a családikból, meg a gyerektartásokból élnek illetve eddig ott volt az a 40000Ft is, amit hazaadtam. Az albérleti díj 25000Ft volt és elég nehéz lesz ilyen olcsón olyan albérletet találni, amibe hatan elférnének.
Holnapig kell választ adnunk a kérdésre. A szerződés szerint 2 hetük lenne anyáméknak kiköltözni. Én is a beköltözés felé hajlok, nem is haboznék, ha csak anyámról és a pasijáról lenne szó, de a gyerekekkel nem akarok kitolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!