Költözzünk? Hogy döntsünk ebben a nehéz helyzetben?
Figyelt kérdés
Megpróbálom röviden, de érthetően felvázolni a helyzetet. Több, mint 2 éve vagyunk együtt a párommal. Idén nyárra terveztük,hogy külön költözünk az ő szüleitől. Jelenleg velük élünk egy házba. Én, a Párom, após, anyós. Én még tanulok/ tanulnék. A párom már dolgozik. Tehát terveztük a költözést. Azért,mert az apósom egy kiállhatatlan egy tudálékos, önző egy valami. Elegünk van belőle, hogy nincs nyugodt percünk tőlük, álandóan ugráltatnak minket, semmit se tudunk magunk csinálni,mert:hova mentek, mikor jöttök, mit, miért, hogy..szóval a szokásos. Nem rossz emberek de aki az anyósékkal él tudja miről beszélek. A költözési dilemmánk: a szakma amit tanulni akarok 3 éves nappali képzésben. Fizetősön majd egy év lenne. Ez a 2 választási lehetőség van. A 3 év nagyon hosszú idő, úgy, hogy albérletbe lakni egy fizuból, meg max egy kis diákmeló. Viszont ha a fizetőset vállaljuk be,akkor még egy évig legalább biztos nem tudunk külön költözni. Nem tudjuk mi legyen. Tűrjünk még egy kicsit? Vagy menjünk azt majd lesz valahogy? Nem akarom elrontani az életünket egy rossz döntéssel.2013. márc. 14. 00:30
1/3 anonim válasza:
Én inkább elmennék egy év fizetősre. Még is csak kevesebb mint a három év. És ha elmentek, akkor legalább neked is lesz már melód és nem egy kisjukba kell nyomorognotok.
3/3 anonim válasza:
Én is az egy év fizetősre szavazok, utána talán nagyobb eséllyel találsz melót. Vagy nagyon jól kell keresnie a párodnak, hogy egy fizuból megéljetek.
Após kérdéseire pedig rövid tömör választ kell adni, és menni tovább, nem kell a lelkedre venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!