Miért így alakult ez? Aki hasonló helyzetben van az írjon kíváncsi vagyok.
Figyelt kérdés
Szóval. Adott egy apa,anya akik világ életükben soványak voltak. Az anyának a szülei is soványak voltak mindig,viszont az apának az anyja molett testalkatú volt,az apja sovány. Az apának meg az anyának született 4 gyermeke. 3 fiú és egy lány. Mind 3 fiú sovány de a kislány örökölte a nagymamájától a molett testalkatot. Ez így mennyire gyakori jelenség?? Vagy csak nem érdekes hogy 4 testvér közül pont a legkisebbik örökölte a nagymama testalkatát, a többi testvére meg mind sovány?2013. márc. 5. 20:20
1/8 anonim válasza:
asztaqurvaeget mi is a kérdés?? utálom a szöveges feladatokat
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor célszerű nem hozzá szólni.
2013. márc. 5. 20:27
3/8 anonim válasza:
van rá példa, én speciel nem emlékszem, de a nyolcadikos biosz könyvünkben volt ilyen levezetés, hogy domináns, em,g recesszív allélok, na azt vedd elő :)
4/8 anonim válasza:
a genetika a felelos nalunk a kisebb lanyom is ilyen cipoben jár orokolte a nagyi eros csontozatát husos labait kerek arcat és barmit tesz a husos vonalak megmaradnak.
5/8 anonim válasza:
Recesszív gén is okozhatja. Tehát nem mindent öröklünk a közvetlen felmenőinktől.
6/8 anonim válasza:
Szerintem testalkatot úgy, ahogy leírod, nem lehet örökölni. A hájat konkrétan nem. Széles csípőt igen, meg a hajlamot, hogy ha hízol, az először a csípődre megy, de olyan, hogy valaki "született kövér" nincs.
Az meg külön érdekes, hogy azt emeled ki, a legkisebb gyerek örökölte ezt, nem pedig a LÁNY, akinek másmilyen a testfelépítése.
7/8 anonim válasza:
A születési sorrend valóban nem számit. A nem számithat?
8/8 anonim válasza:
Biztos megörökölte a nagyika chips és süti raktárát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!