Ha az egyik fél dohányzik, az mennyire okoz gondod a kapcsolatban/házasságban?
Nálatok nem szokott ebből vita lenni?
Én sajnos cigizek, és páromat zavarja is, sajna nagyon sok vitánk van ebből.
Mindig megpróálok leszokni, de pár nap, vagy hétnél tovább nem sikerül.
Most azt csinálom, hogy mikor találkozások előtt 2 nappal már nem gyújtok rá. Vagy aznap már nem cigizek.
Kamionozik, úgyhogy sokat van távol.
Ha mondjuk hazajön péntek délután, és én szerdán elszívok még egy cigit, de csütörtökön már nem, és pénteken se, akkor mennyire fogja érezni?
Nagyon nehéz leszokni, nekem nagyon nehezen megy, de már nem akarok ebből vitát..
Ez így jó megoldás lehet?
Köszi a válaszokat!
Magam miatt akarok elsősorban, eddig pár hónapokra ment, de aztán végül mindig visszaestem.
Nem mindig mondja, de ha éppen hamarabb jön, és érzi rajtam, akkor megjegyzi, hogy fúj, cigiszagom van.
Ezért kérdeztem, hogy amíg nem megy a teljes leszokás, tudnám-e titokban csinálni? Vagy 1-2 nap múlva is lehet-e érezni.
Kedves milliomos kérdező!
Aki 10 évente egy garzonlakás árát elfüstöli, az csak milliomos lehet!
Szokjál le és ne sajnáltassad magad.
Büdös vagy, és büdös a szád is és az egész lakásod is!!!
Anyukám és apukám majdnem 40 éve házasok és soha nem volt nagyobb vita abból, hogy apukám dohányzik. Bent csak ritkán cigizik, de akkor is nyitott ablak mellett.
Az én férjem nem dohányzik, de ha dohányozna sem zavarna, csak ne lehessen vágni a füstöt a lakásban.
Rajtad nem, a ruháidon sem, ha kimostad.
De fokozatosan letenni szerintem szinte lehetetlen. Nekem legalábbis nem jött be. Csak a drasztikus megvonás. Abba is majdnem az elején belebuktam :-) Elhatároztam este, hogy holnaptól bagóstop. Másnap reggel kómásan olyan szépen rágyújtottam, hogy ihaj. Az első slukknál kaptam észbe.
12
Erre szokás kérdezni, te nem dohányzol, hány garzonlakásod van a nem elszívott cigi árából?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!