Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha az egyik fél dohányzik, az...

Ha az egyik fél dohányzik, az mennyire okoz gondod a kapcsolatban/házasságban?

Figyelt kérdés

Nálatok nem szokott ebből vita lenni?

Én sajnos cigizek, és páromat zavarja is, sajna nagyon sok vitánk van ebből.

Mindig megpróálok leszokni, de pár nap, vagy hétnél tovább nem sikerül.

Most azt csinálom, hogy mikor találkozások előtt 2 nappal már nem gyújtok rá. Vagy aznap már nem cigizek.

Kamionozik, úgyhogy sokat van távol.

Ha mondjuk hazajön péntek délután, és én szerdán elszívok még egy cigit, de csütörtökön már nem, és pénteken se, akkor mennyire fogja érezni?

Nagyon nehéz leszokni, nekem nagyon nehezen megy, de már nem akarok ebből vitát..

Ez így jó megoldás lehet?

2013. júl. 3. 19:48
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Magam miatt akarok elsősorban, eddig pár hónapokra ment, de aztán végül mindig visszaestem.

Nem mindig mondja, de ha éppen hamarabb jön, és érzi rajtam, akkor megjegyzi, hogy fúj, cigiszagom van.

Ezért kérdeztem, hogy amíg nem megy a teljes leszokás, tudnám-e titokban csinálni? Vagy 1-2 nap múlva is lehet-e érezni.

2013. júl. 3. 20:23
 12/24 anonim ***** válasza:
44%

Kedves milliomos kérdező!

Aki 10 évente egy garzonlakás árát elfüstöli, az csak milliomos lehet!

Szokjál le és ne sajnáltassad magad.

Büdös vagy, és büdös a szád is és az egész lakásod is!!!

2013. júl. 3. 20:45
 13/24 anonim ***** válasza:

Anyukám és apukám majdnem 40 éve házasok és soha nem volt nagyobb vita abból, hogy apukám dohányzik. Bent csak ritkán cigizik, de akkor is nyitott ablak mellett.

Az én férjem nem dohányzik, de ha dohányozna sem zavarna, csak ne lehessen vágni a füstöt a lakásban.

2013. júl. 3. 20:48
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Rajtad nem, a ruháidon sem, ha kimostad.

De fokozatosan letenni szerintem szinte lehetetlen. Nekem legalábbis nem jött be. Csak a drasztikus megvonás. Abba is majdnem az elején belebuktam :-) Elhatároztam este, hogy holnaptól bagóstop. Másnap reggel kómásan olyan szépen rágyújtottam, hogy ihaj. Az első slukknál kaptam észbe.

2013. júl. 3. 20:49
 15/24 anonim ***** válasza:
69%
Én már nem egyszer majdnem szakítottam miatta, igazából fogalmam sincs mi tartott vissza, de ha még egyszer visszaszokik (asztmás létére, tehát már fizikailag volt eddig is rosszul tőle), akkor köztünk mindennek vége, és az jót nem jelent, mert minden sz.arért én nem szakítok, ha meg igen, az nagyjából visszavonhatatlan. Antidohányos vagyok a végletekig, utálom, hogy körülöttem mindenki füstöl, aztán nyavalyog, hogy nincs pénze, meg hogy enélkül nem is élet már az élet.
2013. júl. 3. 20:56
 16/24 anonim ***** válasza:
Engem zavar ha cigizik, mert büdös. Szerencsére mikor összejöttünk már épp leszokóban volt. Már csak bulikban dohányzik, de akkor mindegy is, mert a sör is büdös, szóval már nem oszt, nem szoroz egy kis cigi.
2013. júl. 3. 20:58
 17/24 anonim ***** válasza:
89%

12

Erre szokás kérdezni, te nem dohányzol, hány garzonlakásod van a nem elszívott cigi árából?

2013. júl. 3. 21:08
 18/24 anonim ***** válasza:
62%
17 <3
2013. júl. 3. 21:16
 19/24 anonim ***** válasza:
Azért jó lenne tudni, hogy lehet leszokni... utálom ezt a függőséget már...
2013. júl. 3. 21:19
 20/24 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem fokozatosan nem lehet leszokni. En ferjem cigizik, de tekintettel van a gyerekekre, es nem a lakasban. Elmeletben szeretne leszokni, de az igazi elhatározás még nem született meg. Viszont ami szerintem szemét dolog, ha valaki összejön egy cigissel, es aztan piszkalja, hogy büdös. Szerintem akit annyira zavar, az ne jöjjön össze cigissel.
2013. júl. 3. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!