Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem a hibás vagy én?

A férjem a hibás vagy én?

Figyelt kérdés

Folyton türelmetlen, mindenért egyből ordít. Persze én ezt nem tudom ráhagyni, és akkor még nagyobb cirkusz kerekedik. A gyerekek előtt lek.váz, ez a szava járása, mindegy mi történik egyből ilyen. Nem lehet vele semmit megbeszélni, mert egyből veszekedésbe torkollik. Minden ostobának elmond (persze nem ilyen szavakkal, de azt ide nem írnám le), szerinte én olyan sötét vagyok, mint az éjszaka. Háát, azért ez nem igaz! Elválnék tőle, de nincs hová menni, senki nincs aki mellém állna ebben a helyzetben.

Pedig élhetnénk szépen is, mindenünk megvan (nem vagyunk gazdagok, átlagos család), három szép, okos gyerek akikre igazán büszkék lehetnénk! Én az is vagyok. A férjem szerint a legnagyobbik gyerek hülye, nem életre való és egy senki lesz, mindig ezt mondogatja előtte is. Pedig egy nagyon jó emberke, de igaz nem olyan minden hájjal megkent típus, de jól tanul vannak céljai, és nagyon jóképű is. A másik kető még viszonylg kicsik, őket még nem piszkála (8,5 évesek, ikrek). Miért bánt minket, ha ilyen rosszak vagyunk, miért nem megy ő a fenébe???

2009. okt. 16. 10:05
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Annyi de annyi ilyen van, mint amit te is írtál, hogy "elválnék tőle, de".

Legtöbbször a de után anyagi indok jön....

Nem a te jövedelmedből kellene élnetek, mert fizetnie kell gyerektartást és a lakás árának felét. ne vegyél fel hitelt, hanem keress egy olcsó albérletet.

Ne tedd ki továbbra is magad a folyamatos megaláztatásnak. Ami ennél is fontosabb: ne tedd ki a gyerekeidet ennek. Szerinted a nagyfiadnak milyen lesz a lelkivilága emiatt????Egy életre tönkreteheti ezekkel az idióta beszólásokkal. a két kicsit is piszkálni fogja, 100%. az ilyen ember akkor érzi jól magát, ha magát fényezi, a többieket meg sz@ba nem nézi. Ezzel leplezi a hiányosságait.

2009. okt. 16. 13:04
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
hasonló életem volt az eddigiekben. A férjem úton-útfélen maglázott, sárba tiport, rajtam élte ki a negatív feszültségeit. Hiába fenyegettem, hogy elhagyom, kinevetett, azt mondta, éhen halok a gyerekekekkel, mert egy senki vagyok, nem lennlk képes magam élni. Sokáig el is hittem ezt neki. Aztán most tudod mi van? Megtettem, elhagytam, egy romos házban lakom a gyerekeimmel de a legteljesebb nyugalomban, békességben. Boldog vagyok és kiegyensulyozott. Szerényen élünk, nincsenek nagy igényeink, de a fiaim már nem lássák ezután a negatív példát maguk előtt. Ja és a drága volt férjem csak könyörök, rimánkodik, menjünk haza, mert én vagyok-voltam a lecsodálatosabb személy az életében. De 15 évig amit eltűrtem neki, az túl sok volt, már nem tudok neki megbocsájtani. Látni sem akarom. Neked azt tanácsolom, mindenképp lépj valamit, mert még nem teszed meg, addig nem vesz komolyan. Aztán ha te még mindig szereted őt, ti még ujra is kezdhetitek akár.
2009. okt. 16. 15:28
 23/24 anonim ***** válasza:
Az első gyerek, ha fiú, nagyon gyakori, hogy szelíd, lelki típus, és az apja ezt nem bírja.
2009. okt. 16. 20:57
 24/24 anonim ***** válasza:
Neked kell változtatnod! Valószinüleg azért ilyen veled, mert nem kap törődést kedvességet stb ( ami egy családba kell legyen, és akkor is kedvesnek lenni, ha gondja van) sajnos rengeteg pasi ilyen amikor fáradtak akkor a családon töltik le, de ezen csak Te tudsz változtatni! Tulságosan komolyan fogod fel ( pl én mióta leszoktam a kávéról szinte felse veszem amit mond a barátom, nem idegeskedek rajta) tronfra tronfot tenni nem lehet valakinek engedni kell.... szóval rákell hagyni neki van igaza kész, amikor ideges ugyse lehet mit csinálni, a veszekedéssel csak rosszabb lesz! Nem lesz könnyü, de egy kapcsolatban valakinek kell engedni! És figyelmesnek lenni (persze nehéz mivel már más róla a véleményed mint régen) de valószinüleg amiatt ilyen mivel nem kap otthol szeretetet tiszteletet stb amit várnak a pasik! Sok sikert! Ezen csak Te tudsz változtatni!
2009. okt. 17. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!