A férjem a hibás vagy én?
Folyton türelmetlen, mindenért egyből ordít. Persze én ezt nem tudom ráhagyni, és akkor még nagyobb cirkusz kerekedik. A gyerekek előtt lek.váz, ez a szava járása, mindegy mi történik egyből ilyen. Nem lehet vele semmit megbeszélni, mert egyből veszekedésbe torkollik. Minden ostobának elmond (persze nem ilyen szavakkal, de azt ide nem írnám le), szerinte én olyan sötét vagyok, mint az éjszaka. Háát, azért ez nem igaz! Elválnék tőle, de nincs hová menni, senki nincs aki mellém állna ebben a helyzetben.
Pedig élhetnénk szépen is, mindenünk megvan (nem vagyunk gazdagok, átlagos család), három szép, okos gyerek akikre igazán büszkék lehetnénk! Én az is vagyok. A férjem szerint a legnagyobbik gyerek hülye, nem életre való és egy senki lesz, mindig ezt mondogatja előtte is. Pedig egy nagyon jó emberke, de igaz nem olyan minden hájjal megkent típus, de jól tanul vannak céljai, és nagyon jóképű is. A másik kető még viszonylg kicsik, őket még nem piszkála (8,5 évesek, ikrek). Miért bánt minket, ha ilyen rosszak vagyunk, miért nem megy ő a fenébe???
Annyi de annyi ilyen van, mint amit te is írtál, hogy "elválnék tőle, de".
Legtöbbször a de után anyagi indok jön....
Nem a te jövedelmedből kellene élnetek, mert fizetnie kell gyerektartást és a lakás árának felét. ne vegyél fel hitelt, hanem keress egy olcsó albérletet.
Ne tedd ki továbbra is magad a folyamatos megaláztatásnak. Ami ennél is fontosabb: ne tedd ki a gyerekeidet ennek. Szerinted a nagyfiadnak milyen lesz a lelkivilága emiatt????Egy életre tönkreteheti ezekkel az idióta beszólásokkal. a két kicsit is piszkálni fogja, 100%. az ilyen ember akkor érzi jól magát, ha magát fényezi, a többieket meg sz@ba nem nézi. Ezzel leplezi a hiányosságait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!