Gyerekünk lesz és a feleségem elém tett egy lapot, amint van 4 név, hogy ezekből válasszak. Szerintetek ez korrekt volt tőle?
Sokat beszéltünk már a névadásról, de sosem tudtunk dülőre jutni, úgyhogy "a kezébe vette az ügyet".
Amúgy a négy név: Johanna, Adél, Lívia és Veronika
Ha van ami tetszik,akkor válassz.
Ha egyik se,akkor mondj pár olyat ami neked tetszik.
de ha nincs ötleted,akkor ne háborogj.
Ha nem tudtok dűlőre jutni, inkább le kellett volna ülni együtt átböngészni az utónévtárat, felírni amik tetszenek, és dönteni :)
Nem a legelegánsabb megoldás volt a részéről, de ha nem foggal-körömmel ragaszkodik hozzá, csupán problémamegoldásként hozta fel, akkor nem látom benne a problémát.
Egyébként ezek szerintem mind gyönyörű nevek, talán a Veronika nem tetszik annyira (sajnos egy nagyon ellenszenves ismerősömet hívták így), de az első 3 nálam telitalálat.
Ha neked semmi ötleted nincs lánynévre, akkor korrekt. Legalább választhatsz és nem döntötte el egyedül: )
A viccet félretéve: csak van neked is pár lánynév, ami tetszik. Nagyon sok szép név van. Beszéljétek meg!
Off: a felsoroltak közül szerintem mind szép.
Köszönöm a válaszokat, megbeszéltem vele. Veronika lesz, ha minden igaz. Ha fiú, akkor Ádám.
Köszönöm az értelmes válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!