Szégyellem az anyósom. Beszéljek vele, hogy túlzás amit csinál?
Figyelt kérdés
Anyósom 56 éves. Festi a haját, ezzel még nincs is baj. Sminkel, szoliba jár, miniszoknyát hord. Úgy akar kinézni, mint egy 20 éves. Ha megyünk együtt valahová (étterembe vacsorázni, havonta kb 1x), legszívesebben egy külön asztalhoz ültetném, mert csak égek vele. :S A férje meghalt 6 éve, ezt megértem, hogy nem akar egyedül lenni. És, hogy csinosan akar öltözni. De ez nem azt jelenti, hogy K-ként kell viselkednie. Miért jó neki, hogy felhúz egy álarcot, és úgy próbál ismerkedni. Úgy is kiderül, hogy csak színjáték az egész. :S Nem szeretném megbántani, mert otthon nincs vele baj, csak mikor kilép az utcára. Beszólogat a 20-25 éves fiúknak, flörtöl velük a buszon. Diszkóba jár, és úgy viselkedik mint egy éretlen 17 éves. 3 felnőtt gyereke van, és 2 unokája.2009. okt. 15. 17:48
11/15 A kérdező kommentje:
Mivel egész életemben nem kerülhetem el, így gondolom van némi beleszólásom, hogy ne égesse le a családomat, azzal hogy 56 évesen 20 évesnek akar kinézni.
2009. okt. 17. 10:23
12/15 A kérdező kommentje:
Mivel külön élünk, nem tudom hord-e fel magához fiatal pasikat.
2009. okt. 17. 10:24
13/15 anonim válasza:
Nem is kell elkerülni, elfogadni kell. Téged is elfogad olyannak, amilyen vagy, nem? Akkor te miért akarod megváltoztatni? Gondolom, hogy azért nem egy szál semmiben szaladgál. Neki van egy stílusa, nem tudom, hogy hol a probléma. Az ő élete. Nekem sem esne jól, ha valaki meg akarna változtatni. Hozzáteszem én nem vagyok kihívó stílusú, de engem nem zavar más ember öltözködése. Meg attól, hogy ő már elmúlt 50, még ember és szeretné jól érezni magát. Most tök mindegy, hogy van-e unokája vagy nincs. Örülj neki, hogy van anyósod, ha jól kijöttök, nincs tennivalód és ne szégyeld.
14/15 A kérdező kommentje:
De 56 évesen miért akar úgy kinézni, mint egy 17-18 éves kis csitri?
2009. okt. 18. 15:55
15/15 anonim válasza:
Olyan álszent dolognak tartom az "elfogadni a másikat, ahogy van"! Közben meg ezzel a jelszóval hagyjuk kiröhögtetni szerencsétlent.
Igenis segíteni kell neki, legalábbis megpróbálni úgy, ahogy fentebb tanácsolták. Aztán, ha ez nem vezet eredményre, hát akkor lelke rajta.
De, hogy előre kijelenteni képmutató módon, hogy én toleráns vagyok (közben meg lusta, hogy vegyem a fáradtságot a segítségre)! Csak kifogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!