Szégyellem az anyósom. Beszéljek vele, hogy túlzás amit
csinál?
Figyelt kérdés
Anyósom 56 éves. Festi a haját, ezzel még nincs is baj. Sminkel, szoliba jár, miniszoknyát hord. Úgy akar kinézni, mint egy 20 éves. Ha megyünk együtt valahová (étterembe vacsorázni, havonta kb 1x), legszívesebben egy külön asztalhoz ültetném, mert csak égek vele. :S A férje meghalt 6 éve, ezt megértem, hogy nem akar egyedül lenni. És, hogy csinosan akar öltözni. De ez nem azt jelenti, hogy K-ként kell viselkednie. Miért jó neki, hogy felhúz egy álarcot, és úgy próbál ismerkedni. Úgy is kiderül, hogy csak színjáték az egész. :S Nem szeretném megbántani, mert otthon nincs vele baj, csak mikor kilép az utcára. Beszólogat a 20-25 éves fiúknak, flörtöl velük a buszon. Diszkóba jár, és úgy viselkedik mint egy éretlen 17 éves. 3 felnőtt gyereke van, és 2 unokája.
Valahogy finoman tényleg az értésére kellene adnod, hogy hülyét csinál magából, még mielőtt valaki durván fogja ezt közölni vele.
Volt egy kolléganőm, aki 60 évesen olyan csinos, kellemes megjelenésű volt, hogy sok 20 éves elbújhatott mellette. Persze nem miniszoknyában járt, ami ebben a korban már nevetséges. 56 évesen is lehet ízlésesen öltözködni. És akkor talán egy komoly férfi is belépne az életébe. De ilyen viselkedés, megjelenés mellett...
2009. okt. 15. 18:04
2/15 anonim válasza:
Szia, szerintem ne szegyeld! Azt gondoltam ennel sokkal durvabb dolgot csinal anyos, mint amit leirtal.
Most ugy oszinten mit foglalkozol te vele??? Felnott no o is es te is, nem? Hagyd mar elni szegenyt. Ne foglalkozz vele. Ez van, ezt kell szeretni.
Azt kivanom neked, hogy soha nagyobb bajod ne legyen az eletedben. Mert ez nem is baj!
ELNI ES ELNI HAGYNI!!!
2009. okt. 15. 18:05
3/15 A kérdező kommentje:
Mivel ő a férjem anyukája, és nem tudom mindig elkerülni, kezd ebből elegem lenni. A szüleim is furcsálják a dolgok, a férjem lánytestvére, vagyis a sógornőm már nem is tartja vele a kapcsolatot. Szeretnék neki segíteni, hogy párt találjon, de így senki sem veszi komolyan.
2009. okt. 15. 18:07
4/15 anonim válasza:
Ez a megoldás! Üljetek le egyszer egy kis női csevelyre és beszélgessetek a divatról. Meg arról, hogy melyik korosztálynak mi áll jól, mi az, ami már esetleg erőltetett. Milyen színek, szabásminták azok, amik előnyösek neki, te mit nem hordanál a helyében.
Szóval, tudod, okosan! Barátnősen, barátságosan, de nyíltan, őszintén. Sok példával, akár divatlappal tarkítva. Készülj fel, mint egy előadásra:):):)
2009. okt. 15. 19:26
5/15 anonim válasza:
Az előttem szóló jó ötleteket írt. Ha mégsem szeretnéd akkor beszéljen vele a férjed mégis az anyja.
2009. okt. 15. 23:13
6/15 anonim válasza:
Nem rosszból mondom, de belegondoltam a helyzetébe és megértem őt is...meghalt a férje, valahogy próbál kompenzálni. Ha egyébként nem hord fel magához mindenféle férfit, nem fekszik le idegenekkel, nem cserélgeti a pasikat, akkor ez még belefér. Az ő élete. Hagyd, hogy ő döntsön róla. Felnőtt és neki is szüksége van arra, hogy magával foglalkozzon. Van, akinek ilyen "harsányabb" a stílusa. Tudod senki sem tökéletes, mindenkit úgy kell elfogadni, amilyen. Attól, hogy így öltözködik, még nem biztos, hogy K.
2009. okt. 16. 08:00
7/15 anonim válasza:
19:26 válaszírójának nagyon jó ötletet írt, szerintem próbáld ki ezt! Sok sikert!
Amúgy rendes lehetsz, hogy foglalkozol anyósoddal. Anyósommal jól kijövök - hála istennek!
2009. okt. 16. 11:38
8/15 A kérdező kommentje:
Már próbáltam vele beszélni. Elvittem vásárolni, mondtam, hogy veszek neki ruhát. Választottam neki egy divatos, de korához illő cipőt, nadrágot, térd alá érő szoknyát, felsőket, kabátot. Kisminkeltem, de csak szolidan. Tetszett neki. Hazavittem, azt hittem megoldódik a probléma. Pár óra múlva találkoztunk, a ruhái ugyanazok amiket eddig hordott, a sminket lemosta, és rakott helyette másikat.
2009. okt. 16. 18:20
9/15 anonim válasza:
Most egy hasonlattal élek. Ha valakinek életében először elmutogatod, hogy ez itt a fék, a gáz, a kuplung, így váltasz sebességet... Aztán nem csodálkozhatsz, hogy nem tud vezetni. Te még csak a mutogatásnál tartasz:):)
Hja, azt senki sem mondta, hogy könnyű a szemlélet- és ízlésformálás:)!
2009. okt. 16. 20:06
10/15 anonim válasza:
De miért kell megváltoztatni, ha ő úgy érzi jól magát a bőrében? Ha nem qrválkodik mellette, számít ez? Miért kellene a saját ízlésedet ráerőszakolni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!