Családjáért dolgozik?
14: Hát. A masszőrség az egyik legjobban fizető munka. Diszkont áron is elkérhetsz 4E Ft-ot egy óráért, amiből ha házhoz mész, és van kiépített vendégköröd, napi 2 biztos van.
Idényszerűen meg felkapott üdülőhelyeken, szállodákban a háromszorosát is lehet kérni, plusz a jatt a jómódú külföldi vendégektől.
Egy félmilla havonta havi 80 óra munkával kb.
20: Ez azért egy önmagát gerjesztő kiadási rendszer, amit részben Te tartasz fenn.
Nem kell gyógyszer, ha az ember nem vállal be idegőrlő dolgokat pl.
Tehát amivel kevesebb a bevétel, annyival kevesebb kárt is okozol magadnak, és annyival kevesebbet kell költeni, hogy azt helyrehozd.
Nekem egy férfi szeretőnek kell, nincs igényem többre a fizikai világból, mint ennek nyugodt körülményeire, ez kb. havi 60-70E Ft-ból fejenként megoldható (ennyiből tudom magam fenntartani és egyedül a saját lakásomat).
Mit érnék valakivel, aki százezreket keres, de nincs ott velem és nem szeretget?:)
Mire lenne jó nekem az olyan férfi?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!