A te családodban is te vagy a kakukktojás?
Az én szűk családi köröm egy háztatásban él. Nagyon sokban hasonlítanak egymáshoz, egyedül én vagyok az, aki elüt a többiektől. Minden téren. Ők mind (értelemszerűen) párkapcsolatban élnek én világ életemben egyedülálló voltam, ők vallásosak én ateista vagyok, nekik középfokú végzettségük van, nekem felsőfokú, zenében is erősen más az ízlésem és az életvezetésem is teljesen elüt az övéktől (többször járok szórakozóhelyekre, túrákra, stb.). Nekem sokkal erősebbek az érzelmi kilengéseim és borzasztóan szélsőséges dolgokra is képes voltam (elmúlt) ők pedig kiegyensúlyozottan élnek viszont nincs akkora tudásvágyuk mint nekem.
Nálatok is ti vagytok a fekete bárányok? Mitől lehet az, hogy a családból egyetlen ember esetében figyelhető meg ekkora differencia?
23f
Őszintén szólva én látok némi hasonlóságot tesóm és én köztem bár az eléggé parányi.
Viszont nagy sokszor érzem azt, hogy mintha nem is vér szerinti családom lenne.
A szűk családom eléggé nem érdekli az, hogy legyen tekintettel a másikra. Többször direktbe szervezték úgy nyaralást /amire muszáj volt menni, nem akartak itthon hagyni ki ne gyújtsam a házat/, hogy véletlenül se legyen jó nekem. Jó nekik is meg vannak a problémáik amikre próbálok tekintettel lenni. Viszont az eléggé kellemetlen, hogy az elmúlt 10 évben minden alkalommal nekem kellett beáldoznom magam.
Tesóm esetében sokszor érzem azt, hogy neki könnyebben az ölébe potyognak a dolgok. Mikor középsulis volt egyáltalán nem is láttam tanulni és 4,6 felett volt. Én 5 órákat tanultam és 3 4 es voltam. És emiatt itt pl:. volt, hogy lehurrogtak a gyk.-n, hogy milyen lusta vagyok és, hogy bárki megbírná ilyenre csinálni. /nekem nincsenek olyan jó képességeim/ Viszont emellett próbálok egészséges életmódot folytatni ami a család többi tagjáról nem mondható el. /heti 4 edzés/
És egy folytában pörög az agyam. Reménykedek abban, hogy sikerül valami olyat kitalálni ami nincs de mégis szüksége van az embereknek rá vagy hasznos. Így nem is teljesen irodában képzelem az életem. /bár nem tudom mi lenne jobb/ Mindig beszólogatnak azért, hogy tesómból nagyobb valaki lesz. De ez közel se látom biztosra. Lehet, hogy neki kell az éhbérért dolgoznia hiába van diplomája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!