4 gyerekből 1 kakukktojás?
A húgom au-pair külföldön. Mesélte, hogy nagyon furcsa, de a 4 gyerekből egyet nem szeretnek a szülők. Mind a 4 vér szerinti, szülők együtt vannak, szeretik egymást, mindenük megvan. De ezzel az egy gyerekükkel mostohán bánnak. Állítólag soha nem kínálják semmivel, majd kiszolgálja magát. Nem tanulnak vele, nem beszélgetnek vele, mindig útban van.
Ti találkoztatok már ilyen esettel? Mi lehet az oka? Tegnap vagy 2 órán keresztül mesélte a húgom ezt a történetet.
Valami van a gyerek születése körül, ami nem volt jó.
Nem akarták, vagy ilyesmi...
Nálunk én vagyok a "kakukktojás", a szüleim házassága romokban volt, amikor én összejöttem egy békülés során, születésem után 3 hónappal el is váltak.
Anya már nem akart több gyereket, de csak megtartott.
apukám újraházasodott, ott született két fia, akiknek nagyon örült, mert fiúk lettek.
Nővéremet szereti, mert első gyerek, a fiúkat is szereti, mert egyrészt fiúk, másrészt más az anyjuk, velem nem foglakozik, sose foglalkozott.
Anya se, mert nem akart engem, csak "jöttem".
Ez van!
Régebben nagyon bántott, most már nem érdekel!
Nálunk én vagyok aki ebben a cipőben jár/járt.
Felnőtt fejjel megkérdeztem, hogy mégis mi a szent sz@rt követtem el. Annyit mondtak, hogy mikor már megszülettem, már külsőre úgy néztem ki, mint az egyik felmenőm akit rüheltek. Utána meg már nem nagyon akartak kezdeményezni, mert semmilyen kapcsolatunk nem volt. Sem szüleimmel sem a testvéreimmel nincs puszipajtás kapcsolatom, de túltettem magam rajta és megpróbáltam mindig a jó oldalát nézni a dolgoknak (hidd el van sok) :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!