Van a családodban hitel? Képesek vagytok fizetni?
Igen.
Párom apjának fél fizetését levonják(50.000 Ft körül). Svájci hitel.
Többszörösét fizeti vissza annak, amit felvett.
Nekünk a férjemmel nincs, sem a szülőknek, de unokatestvéreknél van hitel. Van, ahol tudják fizetni, mert jól is keresnek, meg megkapták a cégüktől a hitelkönnyítést, de másik családokban pedig éppen, hogy tudják, van mikor hónapokkal el vannak maradva.
Mi még anyósoméknál élünk (hozzáteszem nem a nyakukon, számlákba beadunk, ételt, italt, tisztálkodó szereket, saját számláinkat mi fizetjük, gyerekünknek mi veszünk meg mindent), de ha külön lennénk, valószínűleg mi is gondban lennénk.
szerencsére nincs. egyébként sztem az azért túlzás, hogy az ország 90%-ának van hitele, mert az én ismerőseim többségének nincs. inkább élnek albiban, de legalább nyugodtan alszanak, és nem azon megy a görcs, h mennyit emelkedik az árfolyam.
najó, a telefonomat részletre vettem, de ebben a hónapban lejár. nagyon kemény, havi 3000ft volt :D
Nekem nincs. Ostobaságra nem is vennék fel soha, mint kocsi, élvezeti cikkek. Lakásra valószínű kénytelenek leszünk, bár jobb volna elkerülni, de jól megnézem hogyan és milyet. Svájci frankra meg egyéb valutára biztos nem.
Párom szüleinek van svájci frakú a kocsira (képesek voltak egy majd' 10 éves suzukit, ami teljes áron lett volna kb. félmilla olyan hitelre venni, hogy kb. már lassan mercire telne az árából, amit kipengettek rá eddig), meg még ki tudja hány kisebb erre-arra. Nem tudom.
A szüleimnek nincsen, mikor volt (majd' 30 éve a házépítésre vették fel), azt is hamar végtörlesztették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!