Van a családodban hitel? Képesek vagytok fizetni?
Van. Személyi kölcsön a lakáshitelt kellett vele kiegészíteni mert már benne voltunk az adásvételben mikor a bank "kitalálta" mégse ad annyit amennyit igért. Mivel se rokonság, a két élő nagyszülő pedig épp hogy tőlünk kér (nem tud adni egy forintot se) barátaink se álltak/állnak úgy hogy több százezret kölcsön adjanak, így kénytelenek voltunk a személyi kölcsönt felvenni, sajnos euró alapú.
Van egy lakáshitelünk, (forintos ugyan) van egy folyószámlahitelem (7 ezer ft havonta) egészségügyi beavatkozásra kellett felvegyük (van 2 gyerekünk) és azóta nem tudtam visszafizetni de ez nem olyan sok.
Autóhitel lejár 2 év múlva.
Még egyszer kezdeném ugyan nem érdekelne a saját ház témakör, laknánk albiban aztán kész.
Nincs. Inkább maradok a jó öreg albiban,én nem érzem pénzkidobásnak , szeretnék még utazgatni,ahol a munka van ott vagyok én is minden gond nélkül. És nem akarok évtizedekig fizetni egy pár négyzetméteres lyukért ,nincs az a veszély hogy egyik hónapra a másikra dupláját kell perkálnom vagy volt lakás nincs lakás.
Az emberek többsége még mindig abban a hitben él,hogy az albérlet valami bizonytalan dolog,és bármikor kirakhatnak a híd alá,pedig ez abszolút téves feltételezés,csak ésszel kell a szerződést olvasni/iratni .
Már nekem nincs.
2010-ben fizettem vissza,eurós volt,házra vettem fel( a büdös életben nem lett volna sajátom másképpen).
Nem nagyon tudtam fizetni,de még a válság előtt sikerült eladni és vettem egy másikat.Itt boldogan élek,hitelmentesen(egyenlőre,mert azért folyószámla hitel lehet,hogy kelleni fog)
Anyukámnak van hitele,ő váláskor vette fel,500 ezer,durván 1,5 millió lesz(vagy több) mire vissza tudja fizetni.Ez személyi kölcsön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!