Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 14 éves vagyok és anyámtól...

Michael29 kérdése:

14 éves vagyok és anyámtól szeretnék végleg elmenni és a nagyszülőkkel élni?

Figyelt kérdés

Anyám kiskoromban elhagyott és 9 év után jött csak vissza,addig a nagyszülők a neveltek.Át vette a gyámot,de én nem akarok vele lenni.

Anyám prostituált illetve kábítószert is használ.

Szexuális kapcsolatát előttem csinálja a párjával,ami nagyon megrázó számomra.

Sajnos hiába mondtam el neki hogy ez engem zavar,nem érdekli.Vissza szeretnék menni a nagyszülőkhöz,de ha nem lehetséges akkor hogyan tudnák ebből az állapotból kiszabadulni?

2013. jún. 27. 21:21
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a választ és persze várok még.

Sajnos a nettet is megvonta tőlem,mert a barátommal beszélgetek(aki tarja bennem a lelket),akit anyám nem szeret,mert ő elítéli az ilyen embereket és ő úgy gondolja nem anya az ilyen.

2013. jún. 29. 09:50
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Az életedet tőle kaptad de sajnos keresned kell másokat akikkel lehet is ezt az életet normálisan élni. Az jó hogy van egy ilyen barátod és jó hogy a nagyszüleidre is számíthatsz!
2013. jún. 29. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!