Ha olyan akadállyal állok szemben amit nem lehet megoldani?
Hiába gondolom végig százszor. A helyzetem kilátástalan.
Röviden: Anyám felkereste az összes tanáromat, hogy tanítsák őt (mert analfabéta) persze egyik tanár sem vállalta. El tudjátok milyen megalázó ez rám nézve? És a kedvenc tanáromhoz is elment. És persze ez azért is megalázó mert félig hiperpigmentált vagyok. Depressziós, érvagdosás stb. Gondoltam rá, hogy felkeresek egy pszichológust, de ezt persze még nem tehetem anyám tudta nélkül. De anyámnak meg nem akarom elmondani,mert nem értené meg.
Kérdező: ne szégyeld anyádat! inkább magadat kellene szégyelni, hogy nem segítesz neki! szerintem pár hétvége alatt meg tudnád te is tanítani olvasni!
Büszke lehetnél rá, hogy anyád hiperpigmentált létére is fejlődni szeretne!
Ne vagdosd magad, hanem álljál neki kapálni,kaszálni,meg sikálni a koszt otthon és főzni,de legfőképpen tanulj,olvass és menj ki a szabadba a barátokkal.Biciklizz meg mittudomén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!