Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha olyan akadállyal állok...

Ha olyan akadállyal állok szemben amit nem lehet megoldani?

Figyelt kérdés

Hiába gondolom végig százszor. A helyzetem kilátástalan.

Röviden: Anyám felkereste az összes tanáromat, hogy tanítsák őt (mert analfabéta) persze egyik tanár sem vállalta. El tudjátok milyen megalázó ez rám nézve? És a kedvenc tanáromhoz is elment. És persze ez azért is megalázó mert félig hiperpigmentált vagyok. Depressziós, érvagdosás stb. Gondoltam rá, hogy felkeresek egy pszichológust, de ezt persze még nem tehetem anyám tudta nélkül. De anyámnak meg nem akarom elmondani,mert nem értené meg.

2013. jún. 27. 19:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Az, hogy anyád felkereste a tanáraidat, nem a Te felelősséged, hanem az övé. Valamiért így döntött, hát megtette. Régen rossz az a tanár, aki ez miatt elítél Téged, ha pedig igen, akkor annyit is ér.

Ha valóban analfabéta, miért ne tanulhatna ? Az más kérdés, hogy talán rosszul fogott hozzá. Bár nem tudom, hogy valójában hogy érted azt, hogy analfabéta.

2013. jún. 27. 19:15
 2/12 anonim ***** válasza:
8%
te hiperpigmentált XDDDDDDD nem az vagy,hanem romungro=cigány+magyar
2013. jún. 27. 19:17
 3/12 A kérdező kommentje:

#1 analfabétát úgy értem,hogy írástudatlan.

elég kicsi faluban élünk, ahol ez a helyzet elég cink.

#2 [link]

2013. jún. 27. 19:24
 4/12 anonim ***** válasza:
Az a "cink", hogy szégyelled a saját édesanyádat az írástudatlansága miatt. Talán támogatni kellene, ha szeretne ezen változtatni.
2013. jún. 27. 19:31
 5/12 MrPifta ***** válasza:
Anyád dolga, nem a tiéd. Nem kell aggódnod miatta. Egyáltalán nem megalázó ez. Nem értem, miért zavar annyira, hogy eret vagdoss.
2013. jún. 27. 19:35
 6/12 anonim válasza:
100%

Én elég erősen cigánygyűlölő vagyok.

De ha normális vagy, és nem 14 évesen 2 gyereket tervezel, nincs gond.

Anyukádat ne szégyelld, segíts neki. Te is meg tudod tanítani írni, hidd el. Vedd elő a régi könyveket, és emlékezz vissza, te h tanultál.

Szégyen..tanárok, és már nem is a hivatásuk a fontos. Ez kb. mintha az utcán egy haldokló embert nem ment meg egy orvos, csak mert azt a tb nem fizeti izibe...2013

2013. jún. 27. 19:36
 7/12 A kérdező kommentje:

#4 nem őt szégyenlem hanem azt, hogy elmondta mindenkinek.

#5 nem emiatt vagdosom az ereim, ez csak a ráadás.

2013. jún. 27. 19:37
 8/12 anonim ***** válasza:
A tanáraid valószínű intelligensek. Az, hogy anyukád felkereste a tanáraidat, h tanítsák meg írni-olvasni, szerintem ez nagy dolog és egyáltalán nem ciki. Ciki az, h te úgy gondolod, h az. A féligromaságnak meg nincs köze hozzá. Bennem is van roma vér és diplomás vagyok, 5össel végeztem, kitűnő tanuló voltam.
2013. jún. 27. 19:38
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem ciki, h elmondta. Tudod, néma gyereknek az anyja se érti a szavát. Segítséget kért.
2013. jún. 27. 19:39
 10/12 anonim ***** válasza:

4-es vagyok. Az ugyanaz. SzégyeLled az írástudatlanságát.

A helyzeted kizárólag azért kilátástalan, mert azzá teszed az önsajnálatoddal.

Normál gondolkodású embernek ez vihar a biliben. Már bocs.

2013. jún. 27. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!