Anyám be akar fogadni egy hajléktalant, hiába mondom neki, hogy ne tegye. Mit tegyek?
Ti megbíznátok egy hajléktalanban?
Nyilván ehhez látni kéne, de nem értem honnan ez az alapvető negatív hozzáállás, hogy ha hajléktalan, akkor nem szabad megbízni benne. Előttem is írta ugye valaki, hogy lakatlan házba befogadtak egy hajléktalant, és nagyon rendes. Miért is kéne egy hajléktalannak kevésbé megbízhatónak lennie? Persze azt értem, hogy egy idegen emberhez nem feltétlen tud az ember egyből bizalommal állni, de én itt azt látom, hogy csak azért mert hajléktalan, már elítéled, hogy nem szabad foglalkozni vele.
Mi is fogadtunk be, egy olyan örökölt házba, amit nem használunk, télen amikor nagyon hideg volt, hogy ne az utcán legyen. Semmi visszaélés nem történt, kapott kulcsot, ott volt pár napig, aztán pedig tovább ment. Óvatosnak kell lenni, (hajléktalanokkal és nem hajléktalanokkal egyaránt), de én ugyanúgy megadnám az esélyt bárkinek.
attól függ,miféle,mióta él az utcán
ha piás,akkor tuti nem
majd nem fogja tudni kirakni,mert ha befészkeli magát,ott fog lakni életvitelszerűen,nem lehet kirakni a házból.az nem számít,ha nincs bejelentve,ha magától nem megy el,akkor csak hivatalos úton lehet kirakni,ami hosszú idő.ráadásul lehet az ivócimboráit,hajléktalan társait oda fogja hívni,be fogja engedni,ami elég veszélyes
én nem engedném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!