Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám be akar fogadni egy...

Anyám be akar fogadni egy hajléktalant, hiába mondom neki, hogy ne tegye. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2013. jún. 27. 11:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
11%
Hát ez az! Gondolom, hogy anyád nem a te ágyadba fogja fektetni!
2013. jún. 27. 11:41
 12/21 anonim ***** válasza:
80%

Ti megbíznátok egy hajléktalanban?

Nyilván ehhez látni kéne, de nem értem honnan ez az alapvető negatív hozzáállás, hogy ha hajléktalan, akkor nem szabad megbízni benne. Előttem is írta ugye valaki, hogy lakatlan házba befogadtak egy hajléktalant, és nagyon rendes. Miért is kéne egy hajléktalannak kevésbé megbízhatónak lennie? Persze azt értem, hogy egy idegen emberhez nem feltétlen tud az ember egyből bizalommal állni, de én itt azt látom, hogy csak azért mert hajléktalan, már elítéled, hogy nem szabad foglalkozni vele.

Mi is fogadtunk be, egy olyan örökölt házba, amit nem használunk, télen amikor nagyon hideg volt, hogy ne az utcán legyen. Semmi visszaélés nem történt, kapott kulcsot, ott volt pár napig, aztán pedig tovább ment. Óvatosnak kell lenni, (hajléktalanokkal és nem hajléktalanokkal egyaránt), de én ugyanúgy megadnám az esélyt bárkinek.

2013. jún. 27. 11:45
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem azzal van a baj, hogy hajléktalan, hanem hogy ismeretlen ember (ha jól értem). Mennyire ismeri anyukád?
2013. jún. 27. 12:07
 14/21 A kérdező kommentje:
Fiatal kora óta ismerjük. Nem az ennivalóval és az értékekkel van baj, hanem nincs hol aludnia.
2013. jún. 27. 12:43
 15/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy nemes gesztus édesanyádtól, és bárki kerülhet ilyen helyzetbe, ne legyél ennyire önző, hogy csak a saját kényelmedet nézed! Fogadd el a helyzetet, anyudé a lakás, nehogy már te mond meg neki, hogy befogadhatja-e vagy sem!
2013. jún. 29. 12:29
 16/21 A kérdező kommentje:
A lakás közös és felőlem jöhet a pasi de a kutyaólba csak nem fektethetjük be. Hol fog aludni?
2013. jún. 29. 12:40
 17/21 anonim ***** válasza:

attól függ,miféle,mióta él az utcán

ha piás,akkor tuti nem

majd nem fogja tudni kirakni,mert ha befészkeli magát,ott fog lakni életvitelszerűen,nem lehet kirakni a házból.az nem számít,ha nincs bejelentve,ha magától nem megy el,akkor csak hivatalos úton lehet kirakni,ami hosszú idő.ráadásul lehet az ivócimboráit,hajléktalan társait oda fogja hívni,be fogja engedni,ami elég veszélyes

én nem engedném

2013. jún. 29. 12:49
 18/21 anonim ***** válasza:
Ha közös a lakás, akkor viszont van beleszólásod, ez esetben bocsi! Szerintem beszéld meg vele, jussatok közös nevezőre! Csak van valami elképzelése arról, hogy hol szállásolná el pontosan a lakáson belül!
2013. jún. 29. 13:10
 19/21 A kérdező kommentje:
Ő a garázsba költöztetné... De mégiscsak egy emberről van szó. Ezért nem értünk egyett.
2013. jún. 29. 13:16
 20/21 anonim válasza:
Az anyad megorult. (hosszu ö-vel)
2013. júl. 14. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!