Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyósom át tud jönni papucsban...

Anyósom át tud jönni papucsban. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

anyósoméktól kaptunk egy félkész házat velük szemben.

a csúcs, hogy szuperek mind a ketten (anyós+após), de olyan közel vannak. anyósom rengeteget beszél, állandóan átjár hozzánk, nem hagy élni minket, nincs magánélet, mindent tudni akar(leskelődik az ablakból, ha hétvégén reggel felhúzom a redőnyöket, máris jön át.), mintha együtt laknánk még mindig. nekik ez normális, mondván, hogy család-centrikusak. soha nem éreztem, hogy bármi amit tesz, azt rosszindulatból tenné.

tényleg szuperek és én érzem magam a gonosznak, amiért azt szeretném, ha csak hetente 1-2x találkoznánk és beszélgetnénk. nagyon szeretnek és gondolom, hogy velem van a hiba. a párom melletem áll, de nem választás elé szeretném kényszeríteni.hogy oldjuk meg a helyzetet anélkül, hogy megbántsuk őket???

nagyon félek, mi lesz, ha áprilisban megszületik a gyermekünk, az első unokájuk!!!

2009. okt. 14. 11:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Az utolsónak: honnan tudod, hogy a kérdező pontoz le bárkit is?
2009. okt. 15. 11:39
 22/24 anonim ***** válasza:
0%
Akor Te voltál...
2009. okt. 15. 13:41
 23/24 anonim ***** válasza:

Nem

Hülyeségnek tartom a pontozgatást :)

Meg azt is, ha valaki ezen háborog.

Kérdező: anyósproblémával hogy álltok?

2009. okt. 15. 15:44
 24/24 A kérdező kommentje:

A félreértések elkerülése végett, nem izgat a pontozás, nem foglalkozom vele, csak a válaszokkal.

a másik! nem elzavarni szeretném őket, csak egy kis magánéletet, hogy este, amikor hazaérünk, egymással tudjuk megbeszélni az élményeinket és ne az legyen, hogy még a cipőm sem vettem le és már ott vannak, hogy mi újság velünk.

hétvégén sokat szoktunk beszélgetni, át szoktuk hívni őket, vagy mi megyünk át, például a vasárnap délutánt együtt töltjük anyóssal, mert az anyukája(párom mamája) beteg és elmegyünk takarítani,mosni főzni hozzájuk. tényleg jóban vagyunk és nem megbántani szeretném. szerintem az a normális, ha a hétköznapi estéket a párommal ketten töltjük el. azért nehéz, mert 2 évig velük laktunk együtt, és furcsa nekik, hogy áprilisban elköltöztünk. és főként azért nehéz, mert mindent jó indulatból csinál, tényleg jót akar, csak nem veszi észre magát.

ne ítéljetek elsőre, elég összetett ez a dolog és nem lehet mindent leírni, viszont megerősítést vártam elsősorban, hogy az a megoldás, ha leülünk erről beszélgetni.

2009. okt. 16. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!