Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyósom át tud jönni papucsban...

Anyósom át tud jönni papucsban. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

anyósoméktól kaptunk egy félkész házat velük szemben.

a csúcs, hogy szuperek mind a ketten (anyós+após), de olyan közel vannak. anyósom rengeteget beszél, állandóan átjár hozzánk, nem hagy élni minket, nincs magánélet, mindent tudni akar(leskelődik az ablakból, ha hétvégén reggel felhúzom a redőnyöket, máris jön át.), mintha együtt laknánk még mindig. nekik ez normális, mondván, hogy család-centrikusak. soha nem éreztem, hogy bármi amit tesz, azt rosszindulatból tenné.

tényleg szuperek és én érzem magam a gonosznak, amiért azt szeretném, ha csak hetente 1-2x találkoznánk és beszélgetnénk. nagyon szeretnek és gondolom, hogy velem van a hiba. a párom melletem áll, de nem választás elé szeretném kényszeríteni.hogy oldjuk meg a helyzetet anélkül, hogy megbántsuk őket???

nagyon félek, mi lesz, ha áprilisban megszületik a gyermekünk, az első unokájuk!!!

2009. okt. 14. 11:15
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
83%
Várd meg az esőzéseket, akkor csizmát kell majd húznia. :) Probléma megoldva :D
2009. okt. 14. 11:22
 2/24 anonim ***** válasza:
92%
Férjedet kérd meg, hogy beszéljen velük, hogy szükséged (szükségetek) van magánéletre, és hogy a családcentrikusság nem azt jelenti, hogy úton-útfélen megjelenik.
2009. okt. 14. 11:24
 3/24 anonim ***** válasza:
91%
Nem, nem benned van a hiba. Tökéletesen igazad van, ez a helyzet akkor sem ideális, ha egyébként anyósod szuperjó fej. Ezen kívül viszont sajnos nem tudok mit mondani. Ha anyósod ezt magától nem tudja, akkor nehéz lesz leépíteni, mert ő viszont tuti, hogy azt gondolná, hogy benned van a hiba, és akkor csak rosszabb lenne minden. De ha gondolod, hogy esetleg elég intelligens, meg lehet próbálni megbeszélni vele, hogy nektek több magánéletre van szükségetek. Csak mondom, ez rizikós, mert ha mégsem képes fölfogni, akkor támadásnak fogja ezt értelmezni és csak rontasz a helyzeten. :( Sajnállak.
2009. okt. 14. 11:25
 4/24 anonim ***** válasza:
93%
Azt hiszem én nem húznám fel a redőnyöket. (Máshoz túl gyáva lennék) Esetleg a csengőt elrontanám.
2009. okt. 14. 11:26
 5/24 anonim válasza:
87%

Üdv!

Bizony nehéz helyzetben vagy. Amíg a párodnak nem terhes az édesanyja jelenléte addig nem igazán tudsz mit tenni.

Szerencsére az anyósom még dolgozik, de közel laknak ők is és eléggé "minden lében kanál" a nagyi. Ezen kívűl nincs problémám vele...mivel már az elején egyértelműen kinyílvánítottam, hogy a gyereket/keket mi neveljük a párommal és ha tanács kell akkor majd szólok!

Viszont ismerek olyan párt akiknek majdnem a házassága ment rá a szülők közelsége és túlzott gondoskodása miatt.

Időben észbekaptak és elköltöztek...azóta boldogság, nyugalom és béke van náluk...

2009. okt. 14. 11:30
 6/24 MARIANN06 ***** válasza:
20%

Szerintem akkor meg majd még roszab lesz.

Éjjel-nappal ott lesz majd nállatok.

Fölleg az elsö pár napban.

Pedig azok a napok a legszebek.

Csak te + a baba,kettesben a meghit.

Fölleg a szoptatás.

Nem tudom mit tehetnél

Ez nagyon szar lehet neked.

Talán én szolnék neki és megkérném hogy ritkábban jöjön.

Vagy nem tudom.

Lehet hogy megharakszik egy idöre(végleg biztosan nem),de akkor majd ritkábban fog menni.

Hát lehet hogy hülye tranács ,

de nem tudom én se mi lenne a jo.

2009. okt. 14. 11:34
 7/24 anonim ***** válasza:
91%
Oszinte reszvetem! En csak annyit tudok javasolni, hogy ne huzd fel a redonyoket, es a kaput zarjatok be.
2009. okt. 14. 11:36
 8/24 anonim ***** válasza:
88%
szerintem költözzetek el. Sosem értettem miért jó a szülökhöz közel lakni. Jó nem sül ki belőle sosem.
2009. okt. 14. 11:37
 9/24 anonim ***** válasza:
93%
egyszer figyeljétek ki, hogy mikor jön egy ilyen napon. Akkor gyorsan vetkőzzetek le, és kezdjetek el szexelni, vagy legalábbis tegyetek úgy mintha szexelnétek. Had nyisson rátok. Hiddel utána nem jönne többet vagy előre szólna.
2009. okt. 14. 11:50
 10/24 anonim ***** válasza:
49%

Én pedig azt nem értem,hogy a mai fiatalok miért akarnak csak kettesben lenni!Ha majd meglesz a baba,akkor örülni fogsz,hogy van valaki,aki segít a háztartásban és a baba körül.A baba nem azt jelenti,hogy az anyukának állandóan csak vele kell foglalkoznia.Amíg pici,addig úgy is sok időt együtt vannak a szoptatás,pelenkázás miatt.Ennyi elég a babának is,mert két szopi között tud pihenni.És sokkal kiegyensúlyozottabb gyerek lesz,ha nem csak az anyuka,hanem mások is vannak körülötte.Ezt egyébként nemcsak tapasztalatból mondom,hanem a pszhiológusoknak a véleménye is ez.

Kár lenne a jó viszonyt elrontani velük,mert később megbánnád.Örülj,hogy szeretnek.Legfeljebb annyit tehjetsz,ha alkalom adódik rá,akkor emgemlíted,hogy jöjjön ritkábban,vagy esetleg néha-néha bezárod az ajtót.

2009. okt. 14. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!