Miért akadnak ki azon ha én úgy nevelem a gyerekeim hogy vizzel tusolunk szappan ilyesmi nélkül? Tisztak nettek, az ovonő meg dumál
Hát ha nem büdösek és koszosak, akkor én sem értem.
Amúgy biztosan a gyerekek mondták el valami apropóból, hogy ők nem szokták beszappanozni magukat fürdéskor. Az emberek meg mindenbe beleütik az orrukat.
Attól, hogy valaki nem használ mindig szappant még nem feltétlen büdös... Az nem igaz, hogy a víz nem hozza le a koszt, inkább úgy mondanám, hogy van amit nem mos le magában. De hát attól is függ ugye mit csinált az ember, mennyire koszos.
Csak az emberek már mindenre finnyásak, meg nyilván el is kell adni a sok cuccot nekik valahogy. Minden körbe van fertőtlenítve meg sikálva, az emberekről meg már foszlik bőr, jaj hányszor láttam ilyet.
Én sem mindig használok szappant pl. télen mikor nem izzadok, nagykabátban meg nem ér kosz és amúgy is száraz a bőröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!