Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akadnak ki azon ha én...

Miért akadnak ki azon ha én úgy nevelem a gyerekeim hogy vizzel tusolunk szappan ilyesmi nélkül? Tisztak nettek, az ovonő meg dumál

Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 03:06
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
38%
A víz a legjobb tisztítószer, a többi meg vegyszer! Én speciel használok szappant/tusfürdőt, mert sajnos hozzá van szokva a bőröm, de törekedem a természetes dolgok bevezetésére. A bőrradírozást pl. nem kozmetikumokkal végzem, hanem sóval, vagy szódabikarbónával...
2013. jún. 26. 09:24
 22/61 anonim ***** válasza:
13%

Hát ha nem büdösek és koszosak, akkor én sem értem.

Amúgy biztosan a gyerekek mondták el valami apropóból, hogy ők nem szokták beszappanozni magukat fürdéskor. Az emberek meg mindenbe beleütik az orrukat.

Attól, hogy valaki nem használ mindig szappant még nem feltétlen büdös... Az nem igaz, hogy a víz nem hozza le a koszt, inkább úgy mondanám, hogy van amit nem mos le magában. De hát attól is függ ugye mit csinált az ember, mennyire koszos.

Csak az emberek már mindenre finnyásak, meg nyilván el is kell adni a sok cuccot nekik valahogy. Minden körbe van fertőtlenítve meg sikálva, az emberekről meg már foszlik bőr, jaj hányszor láttam ilyet.

Én sem mindig használok szappant pl. télen mikor nem izzadok, nagykabátban meg nem ér kosz és amúgy is száraz a bőröm.

2013. jún. 26. 10:14
 23/61 anonim ***** válasza:
85%
Azért ha visszanéztek,réges- régen is törekedtek az emberek ,hogy illatosak legyenek . Ha csak vizzel tisztálkodik valaki ,akkor is ottmarad az a testszag ,valaki jól irta, a hónaljszagot a sima viz nem szünteti meg .
2013. jún. 26. 10:42
 24/61 A kérdező kommentje:
Nem büdösek. Úszás után nem akartak tusfürdőt használni és így jött a dolog hogy mondtak az nem kell nekik nem is hoztak es nem fogadtak el.elmondtak hogy az nem egeszseges es ezert nem kell es az ovono meg felhozta ezt.
2013. jún. 26. 10:48
 25/61 anonim ***** válasza:
83%
Pont úszás után kéne tusfürdő, amikor a klóros vizet lemossák magukról...
2013. jún. 26. 10:48
 26/61 anonim ***** válasza:
77%
Ha annyira félted őket a kereskedelemben kapható tisztálkodószerektől (bár azok között is van igen jó !) ,akkor miért nem használsz legalább fürdető kenőcsöt,amit az újszülötteknek is szoktak ?
2013. jún. 26. 10:59
 27/61 A kérdező kommentje:
Egeszseges gyerekek semmi bajuk mig a többi sokszor ágynak esik meg ekcémás meg ez az
2013. jún. 26. 10:59
 28/61 anonim ***** válasza:
86%
Ettől még lehet szaguk, kedves kérdező... :)
2013. jún. 26. 11:14
 29/61 anonim ***** válasza:
89%
Egyébként az autóbuszon utazás után sem mosatsz velük kezet szappannal? Valaki beleköhög a kezébe, megfogja a kapaszkodót, a gyereked is ráfog, és aztán meg sem mossa?
2013. jún. 26. 11:15
 30/61 anonim ***** válasza:
82%
Ez hulyeseg. Ha ennyire felsz akkor vegyel bebiszappant vagy valami gyedektusfordot, az valamennyivel borbaratabb szerintem, de ez nagy hulyeseg, hogy csak vizzel furdenek. Es ha mondjuk sarosak, koszosak vagy budos kutyat simogatnak? Attol ugyanugy budosek maradnak, mivel a viz nem illatos. Akkor legalabb csak egy kicsit hasznaljanak ha mar ennyire felsz. Ez nem egeszseges. Kloros viz utan meg plane, hogy tusfurdo kellene!
2013. jún. 26. 11:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!