Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akadnak ki azon ha én...

Miért akadnak ki azon ha én úgy nevelem a gyerekeim hogy vizzel tusolunk szappan ilyesmi nélkül? Tisztak nettek, az ovonő meg dumál

Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 03:06
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
94%
Viz se kell. Én szárazon sikálom.
2013. jún. 26. 07:04
 12/61 anonim ***** válasza:
54%
"tiszták lettek" Gondolom, hogy mennyire.... Neked még nem kellett volna gyerek.
2013. jún. 26. 07:06
 13/61 anonim ***** válasza:
86%

húú! De régen volt már ilyen kérdés! legalább két hete....

Öntisztulás címszó alatt retkes a gyerek. Esetleg a környezete is. Minek kérdeznék meg, hogy mivel fürdeted, ha tiszta és jó illatú lenne? A gyerek bizony szagos. Nem illatos, szagos. Undorító mikor egy kölyöknek a zöld takony is rászáradt az arcára. Ja, öntisztulás!

2013. jún. 26. 07:13
 14/61 anonim ***** válasza:
92%
Hát én kipróbáltam múltkor. Letusoltam vízzel, semmi tusfürdő. Nem vagyok izzadós, de volt 35 fok, kiszálltam, és a hónaljamat direkt megszagoltam....hát.... Szálltam vissza, tusfürdővel.
2013. jún. 26. 07:59
 15/61 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem vegyél természetes dolgokból készült bioszappant. A gyerek is tiszta lesz és az óvónő sem ájul el a szagtól.
2013. jún. 26. 08:20
 16/61 anonim ***** válasza:
80%

Miért akadt ki az óvónő? Mert a gyerek büdös volt.

Gondolj bele: kiszúrta, hogy valami nem oké. Akkor mégsem olyan jó dolog a vízzel fürdés, ha kiszagolta.

2013. jún. 26. 08:22
 17/61 anonim ***** válasza:
15%

Fura az ember. A saját szagát nem birja erre magára keni a növényt mert annak a szagát birja.

Miért vagyunk ennyire emberellenesek s növénypártiak?

2013. jún. 26. 08:32
 18/61 anonim ***** válasza:
96%

Mivel nem nagyon reagált arra a válaszokra sem,amik akkor jöttek,mikor kitette a kérdést,szerintem borítékolható,hogy kamu.....

Vki nem bírt aludni......

2013. jún. 26. 08:59
 19/61 anonim ***** válasza:
76%
Mert csak a víz nem hozza le a koszt. Valószínűleg már szaga van a gyerekeknek...
2013. jún. 26. 09:18
 20/61 anonim ***** válasza:
77%

"Fura az ember. A saját szagát nem birja erre magára keni a növényt mert annak a szagát birja.

Miért vagyunk ennyire emberellenesek s növénypártiak?"

Azért, mert az ember már évezredekkel előtt felfedezte, hogy a KOSZT a víz nem hozza le, csak valamilyen anyag. Ennek okán megközelítőleg 3000 éve használ az ember szappanjellegű kémiai anyagokat (ennyi idősek a legrégebbi kutatási eredmények), melyeket növényi olajokból és alkáli sókból készítettek.

Kérdező:a gyerekeid nyilván büdösek, ezét dumál az óvónő.

2013. jún. 26. 09:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!