Helyes, ha neki segítek és nem a páromnak?
Figyelt kérdés
Van egy menyaszonyom, akivel nagyon boldogan élünk 4 éve. És van lány, akit csak barátságból szeretek, de halálos beteg és nem akarom, hogy meghaljon. Csak őssejt beültetéssel lehet megmenteni az életét. Arra gondoltam, kimegyek külföldre dolgozni, hogy össze tudjam szedni rá a pénzt. Annyi időm még van, mert kb egy éve van még hátra. Egyébként is kimentem volna külföldre, hogy nekem és a menyasszonyomnak legyen egy pénzügyileg megalapozott jövőnk. Ő azért nem jön velem, mert egész jól fizető munkahelye van, ami stabil, megbecsülik, imádja amit csinál, és szükségem van rá, hogy itthon maradjon, mert a külföldön való munka mindig elég rizikós, és ha nem jönne be, akkor ha hazajönnénk, ne legyünk lakás és munka nélkül, mert nem akarnánk hajlktalanná válni. Tehát ezt kérlek ne firtassuk, hogy miért nem jön ki velem dolgozni. Mindketten így akarjuk. Ha így döntök, akkor egy évig nem a menyasszonyomért dolgoznék (aki nagyon sokat tett már értem az életben), hanem annak a lánynak az életben maradásáért. Ez helyes lenne? Őt már megkérdeztem, de azt mondta, hogy beleegyezik.2009. okt. 13. 23:45
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az összes választ. Így jobban át tudtam gondolni a dolgot.
2009. okt. 20. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!