Helyes, ha neki segítek és nem a páromnak?
egy őssejt beültetés nagyon drága!
Én kint gürizek külföldön és 1 év alatt 1-1.5
1év alatt nem nem lehet letenni sokat az asztalra,ha csak nem vagy valami orvos stb..
De ha a menyasszony belemegy..és úgy érzed,h készen állj erre akkor drukkolok neked..
Nem lesz könnyű,sőt nagyon nehéz lesz,főleg egyedül,de ha ezzel egy életet tudsz megmenteni akkor menj,én is megtenném!!
Soksoksok sikert és kitartást kívánok neked!!
A mindenit. Annyira úgy érzem hogy ez nagyon komoly.
Nemsemmi érzés fogott el. Nekem pénzem lenne biztos hogy odaadnám a lánynak.(persze nem átutalással)
De mennyi is kéne pontosabban?
Hitelen nem gondolkoztatok? Hamarabb meg lenne a pénz.
Szia
Hát, hogy helyes-e? Nagyon szép gesztus, de annak a lánynak nincs családja, aki gürizne érte?Neki lenne lelkiismerete elfogadni? Biztos vagy benne, hogy hosszú távon nem megy majd a kapcsolatotok rovására, hogy ahelyett, hogy a közös jövőtökért güriznél, valaki másért tepersz, ergo nem ő a legfontosabb neked? A menyasszonyod meg itthon maradna, és továbbra is a közös jövőtökért gürizne, meg biztosítaná neked, hogy legyen hova visszagyere...Biztos ő is el tudná költeni másra is a keresetét. Ráadásul sokáig távol lennétek egymástól.Lehet lepontozni, de nekem azon kívül, h nagyon jó barát vagy, ilyesmi is szöget ütne a fejemben. Mellesleg külföldön sincs kolbászból a kerítés, hacsak nem vagy valamilyen extrakeresett szakma képviselője, akkor nem fogsz milliókat felhajtani, mert egy ilyen kezeléshez sajnos milliók kellenek, és lehet, hogy egy nem is elég.
Nagyon rendes tőled h ilyet meg akarsz tenni vkiért. De ez nem a te feladatod lenne. Én lehet h most önző vagyok, de az én párom ne dolgozzon másért, hanem kettőnkért. A mi közös jövőnket építgessük együtt, ne másét. Én nem egyeznék bele h a párom más lányért dolgozzon, engem meg egy évre egyedül hagyjon. Nem hagynám, nem tudnám elviselni. Nem hiszem el h annak a szegény lánynak egy élő rokona ne legyen, egy nagynéni, nagybácsi, ük-ük vki.
Én mem törhetek feletted pálcát h most h kellene és h csináld, de én a magam részéről nem hagynám h a párom ezt csinálja.
23/L
szia,
a férjem unokatesója is halálos beteg, 10 éve rákos, több áttéte is volt, most 28 éves
már 4 éve tünetmentes és a betegségére rá is játszik, mert annyira nem hajlandó, h lemenjen a szomszéd boltba bevásárolni, és bármit a lakásban megmozdítani
nem él a szüleivel, mert a vidéki levegő és életszinvonal nem tesz jót neki, hanem itt van pesten, az öccsével él, akitől elvárja, h napi 10 óra meló után főzzön-mosson-takarítson
nos, én sajnos ebből indulok ki
meg az őssejt terápia bizonytalanságából, mert én még nem láttam-hallottam h valóban sikereket értek volna el, csak rész sikereket, és a beteg emberek szenvedését nyújtották el
szóval - a barátságot fenntartanám, ha valóban összejönne a terápia, egy kis összeggel támogatnám is, de nem dolgoznék ezért egy évet külföldön, de itthon sem
Az őssejtbeültetés kamu, nem szabad bedőlni ennek. Annyira gyerekcipőben jár az egész és még senkinek nem mentették meg az életét ezzel a módszerrel. Lehet, hogy egyszer tényleg működni fog, de nem egy éven belül:(
És belegondoltál, hogy mondjuk pont egy év múlva össze is gyűlne az a pénz, és még lenne annyi idő hogy bele is ültessék, komolyan gondolod, hogy akkor még lenne annyi ideje, hogy meggyógyuljon és életben maradjon? És azzal is számolni kell, hogy a menyasszonyoddal tönkre fog menni a kapcsolatod, 1 év nagyon hosszú idő ilyen messze egymástól, főleg, hogy tudni fogja, nem miatta teszed. Szerintem ez nem lenne helyes döntés. Akkor lenne helyes, ha 100%-ig biztos lennél benne, hogy megmented valaki életét, de itt 1% esély van kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!