Hogyan mondjam majd el anyunak?
Szia!
Igaz, hogy egyre fiatalabban kezdenek el pasizni manapság a lányok, de vegyük azt is figyelembe mennyire felgyorsult a világ, sokkal többet kell tanulni, sokkal több információhoz jutnak a mai gyerekek egy nap alatt, mint 30 éve egy év alatt!
Általánosítani pedig nagyon nem szabad, nem minden 13 éves úgy pasizik, ahogy azt általában itt mindenki érteni szokta...-persze meg kell hagyni, hogy az ilyen dolgok tényleg nem túl helyesek, de senkinek semmi köze hozzá.
És, akkor Kedves Kérdező!
Szerintem mindenféleképpen beszélj anyukádnak a dologról, nem hiszem, hogy bármilyen kifogása lenne a dolog ellen, ha azt látná, hogy ez egy "gyerek szerelem". Persze Ti tudom, hogy szeretitek egymást és nagyon boldogok vagytok, de ez akkor is úgy fog neki lejönni jobb esetben, hogy ez mennyire gyerekes dolog is valójában.
Beszéld meg vele, hogy semmi bajod nem eshet abból, ha fogod a kezét, megpusziljátok egymást, néha pedig találkoztok kettesben. Ő is volt gyerek, biztos ő is volt ilyen korában szerelmes! Külön emlísd meg neki azt is, hogy nem akartok lefeküdni egymással és nem fog a tanulás rovására menni a dolog. Ha ezt a két dolgot a tudtára hozod, és be is tartod, akkor anyukád a továbbiakban több mindenben fog támogatni mint gondolnád!:) Nincs jobb a pasikat egy fárasztó nap után kibeszélni egy anyával!:))
Sok sikert!
L/18
hát figyelj. nekem háát.. ciki, de már 12 évesen volt barátom. persze, az nem volt olyan komoly mint most. na de ez nem is lényeg,hanem hogy 13 éves voltam,mikor az első olyan barátom volt,amiről anyukám is tudod. az egész úgy zajlott, hogy moziban voltunk, meg anyuék is.az ő filmüknek hamarabb vége lett, mint annak, amit én barátommal meg a barátainkkal néztünk meg. és mikor jöttünk ki, akkor ők már vártak ott, és látták,hogy kézenfogva jövünk. aztán bemutattam anyunak, és mondtam,hogy ő itt xy, a barátom. aznap este alig szólt hozzám, de másnap délután leültünk megbeszélni a dolgot, és csak azért volt kiborulva, mert nagyon félt. dehát ez természetes. mondta, hogy mindig legyen helyén az eszem, és ha majd itt lesz az idő, akkor együtt elmegyünk orvoshoz. szóval ilyen szempontból anyu nagyon megértő volt :] tudta, hogy úgysem tehet ellene semmit, mert szerettem a fiút. apu nehezebben boldogult a dologgal, mert azért mégis az egyszem pici lánya voltam :D azóta ha összejöttem egy sráccal, mindig mondta anyu,hogy de okosan, tudod ráérsz. hát tudom én azt, de most van egy komolyabb kapcsolatom, és hát ezmár nem csak a smárolásról szól... szóval mostén azzal vagyok gondban hogy hogy mondjam el anyunak,hogy bocsi, de már komolyabb a dolog,menjünk orvoshoz. xd deezmár mástéma:D szóval szerintem nyugodtan beszéld meg vele : D max. mondja,hogy hát azért ilyen fiatalon nem kéne.. de csak megérti, hisz ő is volt fiatal : )
15/L.
Nekem azért nincs barátom, mert anyu és apu tiltja.
Nagyon nehéz meg állnom, mert van 1 srác, akinek persze nem mondhatom hogy bocs anyám tilt. Ezért inkább nem megyek bele kapcsolatokba. Pedig ez a srác nagyon aranyos, és komolyan nem azt mondom hogy szerelmes vagyok, csak kedvelem, ennyire még nem kedveltem senkit. :)
Meg persze én nem szeretnék úgy barátot hogy "titokban" ezért inkább hagyom, én sem merném mondani anyunak. :SSS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!