Hogyan mondjam majd el anyunak?
Hát anyukádnak igaza van, de Te ezt úgysem fogod belátni 30 éves korodig.
És mivel elmondani úgysem fogod, akkor minek tépjem a számat?
Szerintem ne ezen gondolkodj elsősorban, hanem azon, hogy dobjam a "kicsi fiút".
1. válaszolónak: kössz,szép szavak..és én nem fogom ezt tenni..mert én teljes szívemből szeretem,és nem dobok olyat,akit szeretek...hacsak nem akarom mindkettőnk szívét darabokra törni..és ezzel lehetséges,hogy tönkreteszem azt a vidám baráti kapcsolatot is,ami eddig volt...
2. válaszoló: én anyukám nem olvasgatja az sms-eimet :D..és remélem nem is fogja xD...bár megkönnyebbülnék,ha elmondhatnám,de félek :/
3. válaszoló: az enyém 16 éves,3 évvel idősebb ^^...ő is tiszta rendes,meg minden :D...de az a hátrányom,hogy gyáva vagyok :(
4. válaszoló: amint már az előzőknek is válaszoltam: gyáva vok xD..jó lenne,ha így elintézhetném..csak még van 1 ok,amiért nem merem: a nővérem :S...képes rá,hogy állandóan basztasson ><..
és köszi a válaszokat ^^
Az első válaszoló vagyok újra.
Ne haragudj a nyers fogalmazásért. Ez csak azért van, mert ez annyira ...
Nem 13 évesen kell az ilyet elkezdeni. Hol fog ez a dolog megállni?
Egyre fiatalabban kezdik a mai gyerekek az ilyesmit. Hol vannak azok, akik életükben először 17-18-19 évesen jártak valakivel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!