Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam majd el anyunak?

Hogyan mondjam majd el anyunak?

Figyelt kérdés
Anyu azt mondta,hogy 15 éves koromig nem kellene nekem pasi,mert hova sietni,még csak 13 vagyok.De most van egy fiú,akivel már járok,és el szeretném azért anyunak mondani,de nem merem.Ötletek?(igaz,hogy fölösleges,mert egy gyáva kukac vagyok,és úgy se merném xDD)..azért megpróbálkozok ^^
2009. okt. 13. 21:11
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
60%

Hát anyukádnak igaza van, de Te ezt úgysem fogod belátni 30 éves korodig.

És mivel elmondani úgysem fogod, akkor minek tépjem a számat?

Szerintem ne ezen gondolkodj elsősorban, hanem azon, hogy dobjam a "kicsi fiút".

2009. okt. 13. 21:17
 2/21 anonim ***** válasza:
76%
én is 13 voltam mikor először volt pasim és nekem is azt mondta anyukám h nem járhatok fiúkkal 15-16 éves koromig. nem is akartam neki elmondani de aztán lebuktam mert elolvasta az egyik sms-emet... :) nem haragudott, sőt kíváncsi volt, kérdezgetett is :)
2009. okt. 13. 21:23
 3/21 anonim ***** válasza:
86%
Én egyszerűen megoldottam az első pasi ügyet, áthívtam a barátomat hogy a szüleim megtudják hogy van és megismerjék. Ha látják hogy rendes srác és komolyan gondolja akkor nem lesz gondotok. Én is 13 voltam, a barátom meg 18, mégis elfogadták mert annyira vicces meg rendes srác volt hogy anyum oda volt érte. :D
2009. okt. 13. 21:24
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt nem úgy kell bejelenteni, h': "Figyelj, anya, tudom, h' ki fogsz akadni, de van egy barátom." Hanem: Hívd meg magatokhoz a srácot, mutasd be. Ha máskor is járnak fel hozzád barátok, barátnők, akkor egyszerűbb. Ha ilyen nem szokott lenni, vagy csak lányok voltak eddig, akkor persze kérdezd meg előtte, hogy feljöhet-e. Nem feltétlenül kell közölni, h' jártok, arra majd anyukád úgyis rákérdez. A dolog lényege, h' előbb ismerje meg a fiút, mert úgy talán nem utasítja el azonnal a dolgot.
2009. okt. 13. 21:29
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Abban nincs semmi, ha van barátod, de a szexel minden féle képpen várjatok. Mond meg anyudnak, hogy van egy barátod, de nem kapkodsz el semmi. Had gondolja anyukád, hogy kezd felnőtt gondolkodásod lenni és már tudsz felelőség teljesen gondolkodni.
2009. okt. 13. 21:33
 6/21 anonim ***** válasza:
87%
Ha az első barát bemutatásáról van szó, akkor egyet értek az előttem szólóval, de szerintem Te ehhez túl fiatal vagy. Inkább még hagyd ezt a dolgot.
2009. okt. 13. 21:33
 7/21 A kérdező kommentje:

1. válaszolónak: kössz,szép szavak..és én nem fogom ezt tenni..mert én teljes szívemből szeretem,és nem dobok olyat,akit szeretek...hacsak nem akarom mindkettőnk szívét darabokra törni..és ezzel lehetséges,hogy tönkreteszem azt a vidám baráti kapcsolatot is,ami eddig volt...

2. válaszoló: én anyukám nem olvasgatja az sms-eimet :D..és remélem nem is fogja xD...bár megkönnyebbülnék,ha elmondhatnám,de félek :/

3. válaszoló: az enyém 16 éves,3 évvel idősebb ^^...ő is tiszta rendes,meg minden :D...de az a hátrányom,hogy gyáva vagyok :(

4. válaszoló: amint már az előzőknek is válaszoltam: gyáva vok xD..jó lenne,ha így elintézhetném..csak még van 1 ok,amiért nem merem: a nővérem :S...képes rá,hogy állandóan basztasson ><..

és köszi a válaszokat ^^

2009. okt. 13. 21:35
 8/21 A kérdező kommentje:
utolsó kettőnek: szexről nem volt szó,bele se mennék,és ő se olyan hülye...és nem fogom hagyni,hogyha szeretem,és ő is engem...bármennyien mondják,hogy hagyjam ezt a fiút,az fölöslegesen fárad...
2009. okt. 13. 21:37
 9/21 anonim ***** válasza:
24%

Az első válaszoló vagyok újra.

Ne haragudj a nyers fogalmazásért. Ez csak azért van, mert ez annyira ...

Nem 13 évesen kell az ilyet elkezdeni. Hol fog ez a dolog megállni?

Egyre fiatalabban kezdik a mai gyerekek az ilyesmit. Hol vannak azok, akik életükben először 17-18-19 évesen jártak valakivel?

2009. okt. 13. 21:46
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a szüleim úgy tudták meg h járok vkivel hogy állandóan ugye mentem ki hozzá és mindig mondtam h megyek ki a Dávidhoz és anyukám rákérdezett egyszer h járunk-e én meg mondtam h igen és ő se volt mérges hanem érdeklődött h ki ő hogy ismertem meg milyen fiú stb:) Sok sikert neked is:)
2009. okt. 13. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!