Szerintetek is ciki amit csinálunk?
Ne foglalkozz a károgókkal.
Ha azt írod ki,hogy viszed magaddal 40fokos hőségben a kicsit annak ellenére,hogy lenne egy jó barátnő,aki vigyáz rá,akkor is te lennél az idióta,mert miért nem hagyod ott másra,nincs hozzád nőve.
Csináld ahogy nektek jó.
Nekem két már tini gyerekem van,én kifejezetten szeretek ilyen picire vigyázni,velük még lehet babázni.
Ne haragudj, de mint már kétszer mondtam, megoldottam. Ha nem a magad kényelmét nézed, akkor igenis lehet nem otthon etetni meg pelenkázni.Vagy 3 éves koráig nem fogod sehova magaddal vinni, mert még nem szobatiszta?
És igenis gáz, hogy egy egy hónapos gyerek mellett neked annyi de annyi "hivatalos" dolgod van, (bevásárlás???na ne röhögtess) Tudod csúnya lesz, de tényleg az a véleményem, hogy minek szült az a nő gyereket, aki egy sz.aros bevásárlást nem tud vagy nem akar a gyerek társaságában megejteni.
Egy hónapos a gyerek, kb két hetet volt eddig kánikula, és valaki SZOKOTT vigyázni a gyerekre? Gondolkodj már el egy kicsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!