11/25 anonim válasza:
Nekem az összes ilyen ismerősöm fura volt. Volt egy cigány lány a suliban, őt Kittinek hívták és folyton verekedett, azután egy csoporttársam volt Kitti, aki nagyhangú volt, tele volt tetkóval és füvezett és végül volt egy osztálytársam, aki meg hippi volt.
13/25 anonim válasza:
A hülye rıbanc volt szomszédom jut róla eszembe, de amúgyse tetszene. De még mindig jobb, mint ezek az új mű divatnevek, pl. Lara, Zoé, Kira stb.
14/25 anonim válasza:
Ez a második nevem, tetszik, de nem használom. A macskámat hívom így:)
16/25 anonim válasza:
A Hello Kittie jut róla eszembe,vááá.Amúgy,nem rossz név,egyik macskámat is így hívják:D
17/25 anonim válasza:
Ha ezt a nevet hallom,valahogy egy h.lye p.csát asszociálok hozzá. Szóval nem tetszik. Bocsánat a Kittiknek:/
22L
18/25 anonim válasza:
Nekem nagyon nem, taszító. Bár lehet hogy azért, mert én olyan Kittiket ismerek, akik taszítanak. Bár amúgy is nagyon átlagos és túl semmit mondó, hétköznapi. Ízles kérdése...
19/25 mustafa33 válasza:
Azt, hogy Kittenberger Kálmánt a nagy afrikavadászt, vadászírót hívták igy a barátai. ☺
20/25 anonim válasza:
A húgomat hívják Kittinek, és imádja ezt a nevet. Ez hülyeség, hogy "tucat név", na meg hogy a Hello Kittyt hasonlítsák hozzá. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!