Önbizalom hiányos középkorú "férfi"?
Íratkozz be valami körbe. Ilyeneknek az jön be. Jógatanfolyam, angol nyelv, önismereti drámakör.
Könnyebb a közös tevékenység alatt összejönni.
A barátnőmhöz járt egy férfi, a csajok közé. Megtanult Tiffaniyzni, selymet festeni, mézeskalácsot sütni, de végül csak becsajozott! Járj oda rendszeresen, hová sok nő jár!
Én voltam most egy jóga nyitó előadáson, 25 nő és két férfi volt ott. Valaki csak a szárnyi alá vesz ilyen helyen. A nők szeretik megmenteni az elesett férfit! De akkor alakulj át királyfivá, ha már megcsókol valamelyik. Hős és bátor lovaggá!
nekem a14:30-as nagyon tetszett.
Az exférjem 182 cm, és 58 kg, és képes volt őt elcsábítani a volt barátnőm, aki pedig nemrég szült. Megdolgozott érte, komolyan. Az esze meg a műveltsége, azokat csillogtatták együtt. Szóval a vékonyság nem véd meg.
Ők boldogok, a nő madárcsontú. Én átlagos vagyok, vékony, de erős csontozattal, én soha nem tetszettem neki teljesen.
Van akinek direkt a vékony kell! Öltözz stílusosan, és nem baj, ha a kabát-cipő-táska-farmerből egy márkás is van, az mindig jobban áll.
Írtál már ímélt a kishölgynek, aki a megyédet kérdezte?
H a nem akkor gyorsan pótold! És akkor az a baj, hogy nem veszed észre körülötted, aki téged akar, s nem jelzel vissza! Nem csak panaszkodni, figyelni!!!!Körbe!
Persze hogy van eselyed! Jarjal el minel tobb helyre, iratkozzal be ahova csak tudsz, ami erdekel!
Menjel konyvtarba, igazan nem draga, es ott is leulsz, olvasgatsz, odafele-kifele megismerkedsz valakivel. Iratkozzal be sportolni, tarsas tancra, vagy barhova ami erdekel!
Ne felj, remelj! A legeslegfontosabb, hogy rendes ember legyel! Azt szoktak mondani, hogy a ffi egy fokkal legyen szebb az ordognel, az mar eleg. Csak RENDES legyel, ez a lenyeg! Kezdjel el bodyzni is, es probalj meg felszedni par kg-t, ha emiatt van problemad. Probalj hizni.
Azert tovabbra is regisztralj be sok helyre, es ismerkedj, sok sikert!:)
Kár hogy nem lehet írni neked privátba.Lenne miről beszélgetnünk.
40/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!