Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Önbizalom hiányos középkorú...

Önbizalom hiányos középkorú "férfi"?

Figyelt kérdés
Van esélye a nőknél, vagy felejtős, hogy kapjon szeretetet és egy társat aki támogatja.
2009. okt. 13. 19:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
88%
lehet hogy szeret valaki csak nem veszed észre
2009. okt. 14. 07:44
 12/26 anonim válasza:
85%
volt már kapcsolatod? csalódás? lehet h azért nincs önbizalmad
2009. okt. 14. 07:49
 13/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bátoritást, rendessek vagytok.
2009. okt. 14. 08:00
 14/26 anonim ***** válasza:
93%

Jah, tanácsolom az IWIW-et. Kikeresed a megfelelő nőket, aztán írsz nekik levelet. Példának okáért 100-ból 50 nem válaszol, 10 szó szerint elküld elég durván, 30 visszaír, hogy nem vagy az esete, de azért aranyos vagy, sok sikert, 10-zel levelezgetsz, ebből 1 összejön.

Sőt, a valóságban nem is ilyen rossz az arány. Ja, és 30 fölött a nőknek nagyon nehéz normális férfit találni. Nem baj, ha hasad van, vagy ha dohányzol, vagy szereted a sört, legyél tiszta amikor randira mész, ne kezdj el egyből vetíteni (sőt soha ne tedd), és minden kialakul magától.

Apró figyelmességek segítenek: egy fagyi, egy ásványvíz, egy állatkerti belépő, egy kávé, és nem szabad kifizetni. Ha ragaszkodik a részének kifizetéséhez, mond meg, hogy téged úgy neveltek, hogy a randin a pasi fizet. Ha meg látszik rajta, hogy bánja, akkor mond meg neki, hogy nem akarod, hogy rosszul érezze magát, ezért ha gondolja, akkor a következő alkalommal meghívhat egy kávéra. Vagy sörre, simán belefér egy pohár, hogy lássa, férfiból vagy.

És nem baj, ha figyelsz rá. Ha 2-3 alkalom után még mindig csak illedelmességből, kényszerből kérdezel vissza, amikor mesél, akkor keress mást, mert nem lesz belőle semmi. Akkor jó, ha együtt nevettek egy rossz poénon, vagy egymás szavába vágva előzitek be a másik mondandóját.

Nekem 1. csajjal 2 hétig volt randi, 2. csajjal 3 hétig, 3. NŐVEL azóta is jól vagyunk, és nagy a szerelem.

Régen én sem mertem meglépni, a csajok meg ilyenkor elhúznak, hogy mamlasz vagy, tehát ezt tartsd be:

első randi végén puszi, kéz megsimogatása

második randi csók

aztán utána a testi kapcsolat is majd jön, várhatóan 1 hónapon belül

ha meg félsz megcsókolni, mert mindig megszólal, vagy megzavarnak, mikor már pont odahajolnál, akkor kezdj el belebámulni az arcába, úgyis megkérdi, hogy mi a baj, erre te mondhatod, hogy semmi, csak már fél órája szeretnélek megcsókolni - erre 99,99%-ban az lesz, hogy elmosolyodik, vagy elpirul, vagy megkérdi, hogy és már nem szeretnél? ekkor kell odahajolni egy rövid csókra, amiből fél órán belül durva csókolózás lesz akkor is, ha előtte még életedben nem csináltad, ez ösztönös

szóval szedd össze magad, mert fenéken rúglak! :) nah, sok sikert! jah, és hívatkozz magadra, mint papamaci, pocakmester, stb. ő meg legyen tündi-bündi, nyuszi, szívem (később), mosolygós, stb. ezt nagyon-nagyon szeretik

2009. okt. 14. 14:30
 15/26 A kérdező kommentje:
Te ügyes vagy.
2009. okt. 14. 19:09
 16/26 anonim ***** válasza:
84%
Mondtam én, hogy lesz itt is szemfüles jelentkező. :)
2009. okt. 14. 20:25
 17/26 A kérdező kommentje:

Vékony vagyok, és emiatt fiatalabbnak néznek. Vékony férfi is kell valakinek, harminc felett?

Izmosnak izmos, vagyok, de vékony.

2009. okt. 16. 16:03
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Az összes olyan ismerősöm (nők), akik neten próbálnak társat keresni, mind tudják, hogy a nyomulós, nagy dumájú, önbizalom túltengéses férfiak numera vadászok. Nem is veszik őket komolyan.

Szerintem a netes társkeresők kifejezetten neked valók, mert ott az önbizalom hiány kevésbé látszik. Van idő kigondolni a frappáns válaszokat és nem fontos azonnal sziporkázni, elbűvölőnek lenni:). Ne legyél türelmetlen, nyugodtan írj a neked tetsző nőknek. Ne vedd sértésnek, ha nem válaszolnak. A probléma az, hogy a beregisztrált nők nagy többsége a herceget várja fehér lovon, egy részük pedig nem is igazán akar, mer ismerkedni, inkább csak szórakozik. (Férfiak között is rengeteg ilyen van.)

Nehéz megtalálni a neked valót, a gyöngyszemet, ehhez inkább türelem, kitartás kell, mint önbizalom.

Ja, és nagyon fontos a humor. Rengeteg csetlés-botlás, ügyetlenkedés eltörpül, ha van humorod és akár önmagadon is tudsz nevetni. Csak a felszínes nőket lehet különböző trükkökkel becserkészni ideig óráig, de ha igazi, valódi párkapcsolatra vágysz, mindig add önmagad, akkor később sem lesz csalódás a vége.

2009. okt. 16. 18:29
 19/26 anonim ***** válasza:
72%
"Nem is veszik őket komolyan." ->Dehogy, előbb szétteszik a lábuk, aztán sírnak....
2009. okt. 16. 19:07
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Bocs az off-ért, de én a "saját ismerőseimről" írtam és nem az összes netes nőről. A naivak, buta libák, lehet, úgy tesznek, mint a felettem válaszoló írja, de az én korosztályomban az értelmesebbje már szél ellenében látja, mivel is akarják megvezetni a neten egyesek...
2009. okt. 16. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!