Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Önbizalom hiányos középkorú...

Önbizalom hiányos középkorú "férfi"?

Figyelt kérdés
Van esélye a nőknél, vagy felejtős, hogy kapjon szeretetet és egy társat aki támogatja.
2009. okt. 13. 19:33
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
94%

szerintem pont arra van szüksége :) csak ahhoz egy kicsi önbizalmat kell magából kaparnia :) sok sikert :] ...

"egy önbizalom hiányos f/17"

2009. okt. 13. 19:39
 2/26 anonim ***** válasza:
93%

Nem felejtős, lehet ám így is párkapcsolata valakinek, csak azért egy picike önbizalom legyen, ha kezdeményezésről van szó.

Hajrá! :)

2009. okt. 13. 19:48
 3/26 anonim ***** válasza:
90%

Abszolút, van akinek a shyguy típus jön be! :) De miért tetted zárójelbe a férfit?

25/L

2009. okt. 13. 19:52
 4/26 anonim ***** válasza:
93%
Mindenkinek megvan a párja.Sok sikert.
2009. okt. 13. 19:52
 5/26 anonim ***** válasza:
94%
Ha a kezdeményezéshez, vagy legalább az első lépések megtételéhez van önbizalmad, és nem vagy pipogya (azaz a testtartásod nem sugalmazza az önbizalomhiányodat, nem nézed a földet, amikor beszélsz valakivel, vagy mész az utcán, nem görnyedt a vállad, a véleményedet határozottan el mered mondani stb.), akkor nálam lenne esélyed, és ebből kiindulva, IGEN, van esélyed a nőknél. Szóval minimális önbizalom, sok rájátszás (amúgy ha törekszel arra, hogy magabiztosnak nézz ki, és próbálod "bemagyarázni" magadnak, hogy az vagy, akkor ebből akár még valós önbizalmat is kovácsolhatsz, legalábbis én ezt tapasztaltam) és hajrá. ;)
2009. okt. 13. 19:53
 6/26 anonim ***** válasza:
94%
Tudod,hány nő vágyik ilyen szeretet éhes pasira? Az én páromnak sincs túl sok önbizalma, egy kedves szeretni való ember, imádom. Szóval keress és bízz magadban. Bár találna olyan társat az anyukám mint te vagy. Mindig mellé fog sajnos!
2009. okt. 13. 19:53
 7/26 A kérdező kommentje:

Egyenes határozott a járásom, ha valaki szimpatikus, és nem fordítja el a tekintettét azzal bátran szóba állok. De ezt a határozott állapotot csak egy pár percig tudom fenntartani.

Átverni nem akarok senkit a határozottságommal, mert belül nem vagyok az, és ez gyorsan kiderül.

Sajnos, nem járok társaságba mert ott könnyen elnyomnak, és rosszul esik, az utcán járó és vásároló nőkre meg nincsen rá írva, hogy foglalt-e, vagy sem. A netes társkeresés nem jött össze, még soha nem írt vissza senki, pedig ápolt vagyok, adok magamra, a megjelenésemre.

Az önbizalom hiányom miatt, ilyenkor arra gondolok, ronda vagyok a nők szemében. Pedig csak egy kis szeretetre, ölelésre vágyom, mint mindenki.

2009. okt. 13. 19:59
 8/26 anonim ***** válasza:
93%

"A szerelem szerelmet szül"

Gondolom ezt Te is hallottad már. És ez így igaz, én magam is úgy vagyok vele, ha egy férfi szerelmet vall, akkor attól kezdve én is másképpen nézek rá. :)

Sajna én is önbizalomhiányos vagyok ezen a téren, ezért nekem az olyan pasik jönnek be, akik bátran odateszik magukat, különben soha nem ismernénk meg egymást.

Viszont tudok olyan példát mondani, ahol a srác olyan mint Te. A bátyám szintén önbizalomhiányos volt a nőkkel szemben. A felesége azonban egy csöppet sem. :)

Úgy ismerkedtek meg, hogy a jelenlegi felesége egy szórakozóhelyen oda ment hozzá, és megfogta a fenekét. Mire a bátyám ezt viszonozta. Majd a sógornőm "felháborodott" és eltolta őt magától, hogy "mit képzelsz". Most pedig van egy 4 éves gyerekük. :)

Szóval úgy is találhatsz párt, ha visszahúzódó vagy, de próbálj inkább magabiztosabb lenni. Ez az én tanácsom.

L/20

2009. okt. 13. 20:07
 9/26 anonim ***** válasza:
94%
A kacsintós 19:53-as vagyok. Ne csüggedj, biztos találsz egy kedves lányt/ hölgyet/ nőt, aki megbecsül. Neten nagyon sokan csak azért regisztrálnak társkereső oldalakra, hogy szórakozzanak. Ne menj társasággal szórakozni, menj csak egy barátoddal/ismerősöddel, aki nem nyom el, minél nagyobb a társaság, annál kevesebb az esélyed arra, hogy érvényesülj. Amúgy lehet itt is lecsap Rád pár szemfüles hölgy. :)
2009. okt. 13. 20:10
 10/26 anonim válasza:
90%

én ugyanez vagyok nőbe.

melyik megyében élsz?

2009. okt. 14. 07:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!