Önbizalom hiányos középkorú "férfi"?
szerintem pont arra van szüksége :) csak ahhoz egy kicsi önbizalmat kell magából kaparnia :) sok sikert :] ...
"egy önbizalom hiányos f/17"
Nem felejtős, lehet ám így is párkapcsolata valakinek, csak azért egy picike önbizalom legyen, ha kezdeményezésről van szó.
Hajrá! :)
Abszolút, van akinek a shyguy típus jön be! :) De miért tetted zárójelbe a férfit?
25/L
Egyenes határozott a járásom, ha valaki szimpatikus, és nem fordítja el a tekintettét azzal bátran szóba állok. De ezt a határozott állapotot csak egy pár percig tudom fenntartani.
Átverni nem akarok senkit a határozottságommal, mert belül nem vagyok az, és ez gyorsan kiderül.
Sajnos, nem járok társaságba mert ott könnyen elnyomnak, és rosszul esik, az utcán járó és vásároló nőkre meg nincsen rá írva, hogy foglalt-e, vagy sem. A netes társkeresés nem jött össze, még soha nem írt vissza senki, pedig ápolt vagyok, adok magamra, a megjelenésemre.
Az önbizalom hiányom miatt, ilyenkor arra gondolok, ronda vagyok a nők szemében. Pedig csak egy kis szeretetre, ölelésre vágyom, mint mindenki.
"A szerelem szerelmet szül"
Gondolom ezt Te is hallottad már. És ez így igaz, én magam is úgy vagyok vele, ha egy férfi szerelmet vall, akkor attól kezdve én is másképpen nézek rá. :)
Sajna én is önbizalomhiányos vagyok ezen a téren, ezért nekem az olyan pasik jönnek be, akik bátran odateszik magukat, különben soha nem ismernénk meg egymást.
Viszont tudok olyan példát mondani, ahol a srác olyan mint Te. A bátyám szintén önbizalomhiányos volt a nőkkel szemben. A felesége azonban egy csöppet sem. :)
Úgy ismerkedtek meg, hogy a jelenlegi felesége egy szórakozóhelyen oda ment hozzá, és megfogta a fenekét. Mire a bátyám ezt viszonozta. Majd a sógornőm "felháborodott" és eltolta őt magától, hogy "mit képzelsz". Most pedig van egy 4 éves gyerekük. :)
Szóval úgy is találhatsz párt, ha visszahúzódó vagy, de próbálj inkább magabiztosabb lenni. Ez az én tanácsom.
L/20
én ugyanez vagyok nőbe.
melyik megyében élsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!