Hogyan előzhetném meg a bajt?
Kiskorom óta agresszív vagyok de már változtatni akarok rajta csak eddig nem tudtam hogy hogyan ezért nem foglalkoztam vele. Mindig póbálom megbeszélni magammal amikor emberek közé megyek akkor is ha csak a szüleimről van szó,hogy kedves leszek és normális de 10-ből 9x nem jön össze. Elég 2 szó ahhoz, hogy teljesen kiakadjak. Leginkább azért akarok megváltozni mert egyszer bántottam a barátnőmet és szakított velem. Akkor jöttem rá, hogy nem csinálhatom ezt. Ovis korom óta ilyen vagyok, nem érdekelt aoha hogy ki a gyengébb vagy milyen következményei lesznek a viselkedésemnek. Vertek már meg engem is nem egyszer de nem használt. Attól is félek, hogy előbb utóbb börtönbe kerülök esetleg. Nem megy nekem ez a számolj el 10-ig, lélegezz mélyeket dolog. Valami sokkal hatásosabb kell. Segítene valaki?
17/F
Próbáld ki az agykontrollt, olvass ilyen témájú könyveket. Aztán ha ezek sem használnak, akkor fordulj szakemberhez.
Egyébként én is hasonló vagyok, igaz, már nem verekszem, na meg lány is vagyok, de úgy alapból nagyon hamar bepöccenek, ideges vagyok és bántok olyankor mindenkit. Szóval megértelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!