Miért szeretnének az emberek párkapcsolatot? Miért szeretnének az emberek gyermeket vállalni?
10:20-as vagyok. Én a saját szemszögemből írtam le a dolgot. Számomra ezért fontos és jó érzés az, hogy párkapcsolatban élek.
Nem mondtam, hogy mindenkinek ezt kell éreznie, én megértem, ha valaki egyedül szeretné leélni az életét, ellenben azt nem, ha megpróbál meggyőzni arról, hogy a dologról alkotott véleményem hülyeség, hiszen ez relatív! :)
Lehet, hogy te szeretsz üres lakásba hazamenni és egyedül lenni, én nem szeretek. Szeretem, ha elmondhatom a páromnak, akit szeretek, hogy mi történt velem, beszélgethetünk, szeretem, hogy amellett, hogy ő a szerelmem, a legjobb barátom is! :)
Gyerekre is vágytam, ezért lett, miért baj ez? Kinek fáj?
Az embernek vannak álmai, vágyai és céljai, amiket elakar érni. Valakinek közé tartozik a család alapítás, párkeresés, gyermekvállalás, stb, valakinek nem.
Off: nem tudom ki(k) az(ok) a gyökér(ek) aki(k) lepontozza(k) a többieket -.-
On: mert jó, ha van kivel megosztani a jót, és akár a rosszat is, van kivel megbeszélni hogy mi történt veled ma, van aki melletted áll mindig, akire számíthatsz. szerintem elég egyértelmű. +párban szép az élet (feltéve, hogy megbízol a partneredben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!