Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szeretnének az emberek...

Miért szeretnének az emberek párkapcsolatot? Miért szeretnének az emberek gyermeket vállalni?

Figyelt kérdés

2013. jún. 23. 09:01
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen vannak rossz kapcsolatok, de azért, mert rossz társsal vannak együtt. Belém nevelték, hanem egyszerűen szerelmes lettem valakibe. A gyerek is azért jött, mert vágytam rá.Én elfogadom, hogy vannak, akik egyedül akarnak élni, csak azt ne magyarázzák már be, hogy azért, mert őket nem lehet ámItani, hogy ez egy rossz dolog.
2013. jún. 23. 11:55
 12/28 anonim ***** válasza:
39%
Én nem mondtam, hogy minden házasság rossz. Én arra világítottam rá, hogy amit felsorolt a válaszoló, azok közül egyikhez sem feltétlenül szükséges egy párkapcsolat. Ez a "vágyok rá" egyirányú utca, mert csak addig működik amíg a házsságra vágysz. Ha az ellenkezőjére, akkor vagy be kell hódolnod a szokásoknak, vagy maradsz egyedül és hiába vagy erős, tudod, hogy sosem fogadnak el teljesen és furán néznek majd rád.
2013. jún. 23. 12:04
 13/28 anonim ***** válasza:
78%
Na látod ez egy maszlag, pont például a meghalt hegymászónál az összes ismerősömmel azt beszéltük, hogy ha a hegymászás az élete, akkor miért vállal családot. Senki nem nézett volna rá furcsán.
2013. jún. 23. 12:24
 14/28 anonim ***** válasza:
50%
Jó, de nem mindenki az ország egyetlen hegymászója. Az átlag embereknél sajnos nem fogadják el.
2013. jún. 23. 12:28
 15/28 anonim ***** válasza:
35%
Nekünk van pár haverunk és senki nem nézz rájuk furcsán.Ha furcsán is néznek, akkor inkább nőkre.
2013. jún. 23. 12:33
 16/28 anonim ***** válasza:
58%
Ja és az nem számít? A nők is emberek. Amúgy meg te magad mondtad, hogy szerelmes lettél. Én viszont egyedül vagyok (ráadásul nő). Szerinted melyikünk tudja jobban, hogyan viselkednek az ilyen emberekkel?
2013. jún. 23. 12:40
 17/28 anonim ***** válasza:
78%
Elvárás + meg azért jó is :)
2013. jún. 23. 13:15
 18/28 anonim ***** válasza:
88%

10:20-as vagyok. Én a saját szemszögemből írtam le a dolgot. Számomra ezért fontos és jó érzés az, hogy párkapcsolatban élek.

Nem mondtam, hogy mindenkinek ezt kell éreznie, én megértem, ha valaki egyedül szeretné leélni az életét, ellenben azt nem, ha megpróbál meggyőzni arról, hogy a dologról alkotott véleményem hülyeség, hiszen ez relatív! :)

Lehet, hogy te szeretsz üres lakásba hazamenni és egyedül lenni, én nem szeretek. Szeretem, ha elmondhatom a páromnak, akit szeretek, hogy mi történt velem, beszélgethetünk, szeretem, hogy amellett, hogy ő a szerelmem, a legjobb barátom is! :)

Gyerekre is vágytam, ezért lett, miért baj ez? Kinek fáj?

Az embernek vannak álmai, vágyai és céljai, amiket elakar érni. Valakinek közé tartozik a család alapítás, párkeresés, gyermekvállalás, stb, valakinek nem.

2013. jún. 23. 14:56
 19/28 anonim ***** válasza:
65%
Gyereket soha nem akartam, párkapcsolatot pedig már nem. Szeretek egyedül élni.
2013. jún. 23. 15:23
 20/28 Emberek ***** válasza:
100%

Off: nem tudom ki(k) az(ok) a gyökér(ek) aki(k) lepontozza(k) a többieket -.-

On: mert jó, ha van kivel megosztani a jót, és akár a rosszat is, van kivel megbeszélni hogy mi történt veled ma, van aki melletted áll mindig, akire számíthatsz. szerintem elég egyértelmű. +párban szép az élet (feltéve, hogy megbízol a partneredben)

2013. jún. 23. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!