Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más élete is ilyen? Hogy van...

Más élete is ilyen? Hogy van ezzel más?

Figyelt kérdés
Egynhangú, unalmas, reggel munka, aztán haza, otthon főzés, és eltelt a nap, és nem történik semmi. Egyre unalmasabb minden, az életkedvem is elszáll. Más hogy van ezzel? Mivel színesítitek az unalmas (őszi borongós) hétköznapokat?
2009. okt. 13. 06:20
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
57%
kb az ország 70 százaléka ilyen monotonon él ma magyarban. Csak rá kell nézni az emberekre!!!!!!
2009. okt. 15. 21:46
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Néha az én életem is ilyen, de teszek róla, hogy ne ez legyen az általános. Pedig gyerekem is van, sőt, egyedül nevelem, szóval nekem eléggé be van korlátozva, hogy hova tudok menni és mikor.

Én mindig kitalálok magamnak valami bolondériát, engem már az is szórakoztat, ha a főzésben kreatívkodok, vagy ha csinosítom a lakást. Ha anyukám vigyáz a fiacskámra, akkor estére csinálok valami programot, mozi, színház, vagy csak egy sör a barátnőkkel, vagy el se megyek, csak lefektetem a gyereket és felhívom a legjobb barátnőmet és éjszakába nyúlóan filmet nézünk vagy divatbemutatókat. Gyerekestül meg hidegben is járunk kirándulni, csak jól fel kell öltözni. Ilyenkor ősszel tök jó, gyűjtünk terméseket meg mindenfélét.

Én jól elvagyok így, nem szoktam unatkozni.

2009. okt. 16. 00:03
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Ja, meg még hozzá tenném, hogy minden szabad percemben olvasok :) És még sok ezer olyan könyv van,amit elolvasnék, pedig már rengeteget elolvastam, de hát sose fogynak el :) Ha meg kezdek punnyadni, akkor berakok valami vidám zenét és egymagamban ugrabugrálok rá, vagy a fiammal együtt és jókat nevetek/nevetünk.
2009. okt. 16. 00:05
 24/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Készítem a kriptahelyet, mint ahogy ott fennt azt javasolták! Végül is az is egy elfoglaltásot jelent, és hátha jobb kedvű leszek, hiszen a változatosság gyönyörködtet!!!

Amúgy van gyerekem, nem vagyok egyedül.

2009. okt. 16. 09:35
 25/27 anonim ***** válasza:
hát én mondjuk még el-el tudok járni bulizni, de mivel tanulok, nem tudok mellette dolgozni, és ételre se nagyon marad pénz, szóval nekem meg pláne. :S tesóm szinte minden nap megy fusizni, tehát reggel 6tól este 6ig melózik. :S most lett egy barátnője, így elvan. anyummal is ez volt..neki is vagy egy hónapja lett pasija...de meló után meg mamámhoz mert kell :S...aztán a pasijához..és végig gyalog...:S tehát ők se nagyon kapcsolnak ki...:S max akkor lehet változatos életed ha milliomos vagy :S
2009. okt. 16. 13:52
 26/27 anonim válasza:

Igen na pont erről van szó, most már lassan észre veszik az emberek hogy bele vagyunk kergetve ebbe a robotolós világba!!! Arra leszek kíváncsi mikor mondjuk azt hogy elég!!!!Senki ne próbálja bemagyarázni ezt a dolgot hogy más országokban is ez megy, mert akinek élnek kint külföldön ismerősei azok mosolyognak rajtunk, hogy mennyit tűrünk még el az államtól.

A parlamenti képviselők (bohócok)jó módban hozzák meg a nyomorítóbbnál nyomorítóbb intézkedéseiket.Te dolgozol adózol, hogy éppen hogy csak megtudj élni, közben meg így is hitel hitel hátán hogy egyről a kettőre juss, vagy éppen nullán maradj......Na a lényeg a lényeg hogy ezért van ez a depresszió hullám az embereken mert nincs kilátás semmire az ég világon!!!!!

2009. okt. 16. 14:32
 27/27 A kérdező kommentje:
14:32 igaz amit írsz, nagyon egyet értek veled!
2009. okt. 16. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!