Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más élete is ilyen? Hogy van...

Más élete is ilyen? Hogy van ezzel más?

Figyelt kérdés
Egynhangú, unalmas, reggel munka, aztán haza, otthon főzés, és eltelt a nap, és nem történik semmi. Egyre unalmasabb minden, az életkedvem is elszáll. Más hogy van ezzel? Mivel színesítitek az unalmas (őszi borongós) hétköznapokat?
2009. okt. 13. 06:20
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
90%

reggel ébresztő,munka vagy egyetem,vagy mindkettő,főzni már energiám sincs (mégis jo,hogy nem költöztem messze,anyám vagy nagymamám főz nekem),meló után papirmunka,vizsgára,zhra készülés

de este megérkezik párom (heti 3-4 este),és akkor onnnatol meg nem unalmas (vagy jobb kedvem lesz,vagy felidegesit,de nem unatkozok)

meg napközben ha belefér,akkor melo és suli között beülök ismerősökkel egy kávéra valahova

monotonitást nem birnám

szerencsére a munkám sem követeli meg

22/L

2009. okt. 13. 06:27
 2/27 anonim ***** válasza:
77%

Ez az élet sajnos.

A főnökeinkért élünk.

Másra alig jut erő.

Esetleg hétvégén ha nem kell menni max mozi,

vagy nyáron strand.

2009. okt. 13. 06:49
 3/27 anonim ***** válasza:
80%
Igen, ez az élet.
2009. okt. 13. 07:16
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Az hogyan éled az életed rajtad múlik: miért nem olvasok? miért nem kölcsönzöl egy jó filmet? miért nem mész ki a természetbe? (nem mindig esik) Miért nem utazol el a környéken valahová? Miért nem találkozol a barátaiddal?

A lényeg: nem nagy dolgokra kell várni, hanem olyan dolgokkal kell feldobni a mindennapokat, ami elérhető és könnyen megvalósítható.

2009. okt. 13. 07:21
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg a következőt:

ma, nem mész egyből haza, hanem felmész mondjuk a várba (ha budapesti vagy...), és eszel egy sütit valahol.

Holnap reggel munka előtt menj el úszni egy fél órát.

stb, stb....

Máris érdekesebb lesz az életed! ;-)

2009. okt. 13. 08:38
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

nekem pl nagyon sokat segít, ha sütök, főzök valamit, ma pl almás pite lesz!hmmmm:)de ha nincs időm, kedvem sütni-főzni, akkor a neten nézek gusztábbnál gusztább videókat ételkészítésről:)

vagy kártyázni szoktunk, vagy együtt filmezünk a családdal, vagy, férjemmel játszunk a neten...:)tudom nagyon idiótának, gyerekesnek tűnhet, de olyan jókat szoktunk nevetni!:)Pároddal élsz, családdal vagy egyedül?

Miért nem találtok ki valamit, amin tudtok nevetni?Tornázzatok a lakásban, vagy tényleg főzzetek együtt, sok minden van ami azért feldobja a napot!Vagy ha egyedül vagy az úgy tényleg uncsibb, de akkor tényleg munka után ne menj haza, hanem menj el sétálni a városba, nézz körül pár ruhaboltba, egyél fagyit....:)

2009. okt. 13. 09:06
 7/27 A kérdező kommentje:
Köszi, ezekre rájöttem én is, de mire végzek az otthoni teendőkkel már hová mehetnék, és egyedül ücsörögjek a várban? Sajnos olvasni is ritkán van idő. És ha bárhová elmegy az ember az pénzbe kerül, sajnos a mai helyzetben nem engedhetem meg magamnak, hogy uszodába járjak. Ha pénzem lenne (több), ötleteim is lennének. Valaha tornászni jártam, de már nem költhetek arra.
2009. okt. 13. 13:12
 8/27 anonim ***** válasza:
98%
Tanácsot kérsz tőlünk, de a válaszod úgy kezdődik: "igen, de..." Vagyis mindenre van kifogásod. Hát ezen kéne változtatnod.
2009. okt. 13. 14:08
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

Pénz nélkül kicsit nehezebb kalandos életet élni, de nem lehetetlen.

Egy belvárosi sétához, reggeli futáshoz, egy kis szomszédoláshoz nem kell pénz.

Van rengeteg ingyenes kiállítás, ha kultúrára vágyik az ember és szinte minden hétvégén van valamilyen tömegrendezvény, kirakodóvásár a városban.

2009. okt. 13. 14:10
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Ne viccelj!Nem kell ahhoz pénz, hogy az ember jól érezze magát!Persze egyedül nehezebb, de legyél nyitott!Menj el sétálni, fagyizz egyet, és ha valaki megszólít, vagy úgy látod, hogy nyitott beszélgess vele!Nem hülyéskedek, miért ne lehetne???Biztos vannak barátaid!Miért nem hívod át őket társasozni, kártyázni, egy jó filmre??Nem kell kaját venned, megbeszélitek, hogy mindenki hoz egy zacsi ropit, csipszet, kólát, fantát, és elvagytok!Nem tudom mikor végzel a munkával, de a takarítás megvár!Néha hagyd ki és munka után maradj a városba, fotózz!!!!Embereket, épületeket, bármit, aztán később, ha izgi lesz az életed visszanézheted, milyen volt mikor még unatkoztál:)

Mondjuk ha egyedül lennék, kiülnék egy padra és csak álmodoznék....:D Néha jobb mint egy film!

Vagy tényleg, ülj le egy parkba, vegyél elő egy füzeted, kicsit kapcsold ki az agyad és írd le ami eszedbe jut, vagy amit csinálnak az előtted elhaladó emberek...

Vagy menj be a kreatív hobbiba, vegyél gyöngyöt és csinálj karkötő!Vannak lehetőségek, ez csupán attól függ, az ember hogy áll hozzá az élethez!Kezd el azzal a szemlélettel nézni az életet, hogy a pohár félig teli, nem pedig félig üres!;)

2009. okt. 13. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!