Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem engedi a párom,...

Miért nem engedi a párom, hogy néha alkoholt igyak?

Figyelt kérdés
Tegnap szallonnát sütöttünk nálunk, én inni akartam egy kis sört erre a párom dühösen kikapta a poharat a kezemből és elkezdett ordibálni, hogy mit képzelek én talán alkoholista akarok lenni meg ilyeneket. Amúgy azt tudni kell, hogy a szülei alkoholisták voltak és régen ő is ivott.
2013. jún. 22. 18:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Sejtettem, hogy nem fog menni az analógia...

Ne egyél csokit, ne használj tusfürdőt, ne járj autóval, ne egyél zsíos ételt... gondolkozz csak.

2013. jún. 23. 12:11
 12/14 anonim ***** válasza:
Ezek közül egyik sem hasonlítható az iváshoz. Szerintem meg lehet érteni, hogy ha valaki alkoholista szülőkkel rendelkezik akkor nem szeret olyanok között lenni akik isznak. Amúgy meg egyáltalán szerinted etikus dolog egy volt függő (gondolom ezt jelenti, hogy "ő is ivott") előtt inni? Nekem eszembe sem jutna. Ez bunkóság.
2013. jún. 23. 12:15
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem etikus. Gondolod, hogy a volt függő egész nap ül a szobában, nehogy lássa valamelyik ismerősét sörözni???

36 fokban, baráti társaságban, legyen már szabad egy söröcske. Ugye ez nem keverendő az alkoholizmussal?!

Egyébként a reakcióból látszik, h egyébként sem gömbölyű a csaj/pasi.

2013. jún. 23. 12:20
 14/14 anonim ***** válasza:

Egyébként az ilyen embernek az AA-ból kellene ismerkednie, vagy az antialkoholisták közül választani, vagy pszichológushoz járni, vagy csak elgondolkodni. A szűk családomban is letette az illető, ma jön dumálni hozzánk, mindig hoz valami finom bort nekünk az estére, mi pedig háziszörppel készülünk neki.

34N

2013. jún. 23. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!