Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy jottel ra, hogy a parod...

Hogy jottel ra, hogy a parod megcsal?

Figyelt kérdés
Megbocsajtottal, vagy szakitottatok?
2009. okt. 12. 20:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
94%
Megváltozott a viselkedése, udok lett, ugrott mindenre. Addig agyaltam, míg egy éjjel, mikor édesen aludt, felébresztettem és megkérdeztem, hogy mi van. Azt mondta, nem tudja mit érez egy munkahelyi csaj iránt (félálomban volt, ezért válaszolt...). Akkor összepakoltam neki az éjszaka közepén (én nem mehettem, kénytelen voltam őt küldeni) és mehetett. Megbocsátottam végül (nem sok minden történt még hála istennek köztük) és azóta van 3 gyerekünk és boldogan élünk.
2009. okt. 13. 07:15
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Úszni járt rendszeresen, és gyanús lett, amikor a napi szokott két óra helyett, nyolc órát „úszott” a drága hölgy. És egyre kevésbé beszélgetet velem, ingerült lett amikor hazajött.
2009. okt. 13. 07:24
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Megtalaltam a taskajaban a szeretoje ajandekat,ami egy csokisziv volt. Kimagyarazta, ossze-vissza hazudott,de par honapra ra csak kiderult minden. En ott hagytam, azota boldog vagyok a ferjemmel es a kisfiammal.
2009. okt. 13. 08:02
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Megvaltozott a viselkedese, kodot rakott billentyuzarjara, akkor mar tudtam... Aztan egyszer elfelejtette lezarni es kiment a kertbe. Ott sorakoztak az sms-esek...Nagyon nagy cirkusz volt,nagyon fajt, meg o pofozott meg engem. Otthagytam, aztan jott konyorogni. Kibekultem vele 3 hetre, de egyszercsak arra ebredtem,h nem erzek iranta semmit, csak undort es vegleg elhagytam. Neki volt 2 ongyilkossagi kiserlete ezutan, de en 100%-ig megszakitottam vele a kapcsolatomat. Azota tudom,h mi az,h boldogsag.
2009. okt. 13. 10:44
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

elmondta, amikor már fél éve tartott.

én hülye nem vettem észre, vagy nem akartam észrevenni.

nem váltunk el.

2009. okt. 13. 13:15
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdeztem ki hozta haza, azt mondta a "kollega", idáig mindig nevek voltak: Pista, Jóska, stb..

Másnap felhivtam a kolleganöjét, aki barátnőm, hogy kinek van olyan kocsija ... erre kiderült hogymár hónapok ota pletykálnak róluk. 10 év után otthagytam.

2009. okt. 13. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!