Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy jottel ra, hogy a parod...

Hogy jottel ra, hogy a parod megcsal?

Figyelt kérdés
Megbocsajtottal, vagy szakitottatok?
2009. okt. 12. 20:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%
Épp boltba voltam.Mentem hazafele és rájuk nyitottam.Költöztem is el abba a percbe.
2009. okt. 12. 20:44
 2/16 anonim ***** válasza:
79%
Megkérdezte, hogy elmehet-e a kollegájával /aki persze nős volt és gyerekei is voltak/ az Omega koncertre... Egy másik alkalommal az albérlőnket ajnározta... a harmadiknak adott 160.000.-ft-ot... Hogy miért tűrtem? Tőlem már azt tehetett, amit akart; hidegvíznek néztem egy pohárban.
2009. okt. 12. 20:53
 3/16 anonim ***** válasza:
78%

Megmondta. Felhívott még a csajtól hazafelé.:(

Még együtt vagyunk, de 100%-ig nem tudom, mikor fogok megbízni benne.

2009. okt. 12. 20:56
 4/16 anonim ***** válasza:
92%
Sejtettem már egy ideje apró pici jelekből, hogy valami nem oké, aztán egyszercsak találtam róla meg a szeretőjéről a számítógépünkön egy köteg különböző bulikon készült fényképeket. Ez 10 hónapja volt, és válunk.
2009. okt. 12. 21:06
 5/16 anonim ***** válasza:
87%

A telefonja romásig volt a nyáladzó sms-ekkel. Sosem nézegettem a telefonját akkor valahogy ráéreztem.. A csaj számát megjegyeztem, először őt akartam hallani mielőtt kitálaltam. A csaj nem tudott róla hogy foglalt a párom.

A fickó "repült" sírt napokig (szó szerint) utánam.

A csajjal legjobb barátnők lettünk!!

2009. okt. 12. 21:09
 6/16 anonim ***** válasza:
92%

Női megérzés? Sose ébredtem fel arra hogyha éjszaka netezett. Akkor valamiért megébredtem és mikor kiment a wc-re megnéztem mit csinál. Épp a hölgyikével msn-ezett .

Válunk.

2009. okt. 12. 21:34
 7/16 anonim ***** válasza:
96%
Nem biztos,hogy rájöttem volna,egy kedves ismerősöm hívta fel a figyelmemet a pasi és a húgom közötti érdekes viszonyra...gáz.Természetesen még aznap repült
2009. okt. 12. 21:38
 8/16 anonim ***** válasza:
96%
úgy,hogy akivel félrelépett már egy jó ideje, terhes lett tőle a nő. Nem volt hajlandó elmenni abortuszra így kiderült minden. Még aznap szakítottunk.
2009. okt. 12. 21:45
 9/16 anonim ***** válasza:
92%

Egy éjjel nem jött haza, reggel meg besétált, mint aki jól végezte dolgát... Nem mondott semmit, de én azonnal rájöttem, hogy annál a csajnál volt, akivel állítólag csak "nagyon jó barátok". Nem tagadott, én pedig még aznap elköltöztem. Igaz, a kapcsolatunk már nagyon a végét járta, de azóta sem tudtam neki megbocsátani azt, hogy ilyen aljas és szemét módon kényszerített arra, hogy én mondjam ki, hogy vége. Még ahhoz sem volt képe, hogy elém álljon, és azt mondja: "Te is tudod, hogy nem működik, jobb lesz, ha szakítunk." Nem, ő helyette (mint aztán kiderült) hónapokon át megcsalt, miközben tetszett neki, hogy van egy ingyen háztartási alkalmazottja, aki mos-főz rá.

Persze az élettől megkapta, ami járt neki: a csaj két hónap múlva kidobta, és amint azt nemrég megtudtam, azóta a gyerek hajléktalan lett, pincékben húzza meg magát, és guberál, kukázik.

Én meg férjhez mentem, és nagyon boldog vagyok a férjemmel. :)

2009. okt. 12. 22:27
 10/16 anonim ***** válasza:
89%

Szia.

Én sem vagyok SMS nézegető, de már annyira egyértelmű volt számomra, hogy megcsal (a legjobb barátnőmmel), hogy már csak "bizonyítékot" kerestem, hogy rá tudjak kérdezni és ne tudjon tagadni. Találtam is egy SMS-t, volt nagy ordibálás, de nem szakítottam, mert nagyon szerettem.

Ment még 1-2 hónapig a huzavona, aztán végül is szétmentünk. Másfél évig gyötrődtem, szenvedtem, vissza akartam kapni.

Hál' Istennek már 2 éve van egy csodálatos Párom, akivel leírhatatlanul boldog vagyok. Egyáltalán nem bánom, hogy átestem ezen az egészen, mert egy fantasztikus férfit kaptam ajándékba az élettől!

2009. okt. 13. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!