Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elhagynátok a párotokat...

Ti elhagynátok a párotokat azért mert lebénult egy balesetben?

Figyelt kérdés
2013. jún. 21. 18:01
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Az egyik ismerősömmel is ez történt, egyedül maradt két gyerekkel.
2013. jún. 21. 18:39
 12/21 anonim ***** válasza:
10%

Nem hagynám el, aki elhagyná az nem is szereti.

Én ismerek egy ilyen hölgyet. Esküvőre menet karamboloztak lebénult elhagyta a vőlegény ma pedig boldog párkapcsolatba él mással.

2013. jún. 21. 18:45
 13/21 anonim ***** válasza:
73%
Igen. Abban az értelemben, hogy nem lennék képes a szerelem bizonyos részei nélkül élni egész további életemben (amit ő márnem tud biztosítani, és most leginkább nem a szexre gondolok), nem lennék képes az egész életem feláldozni arra, hogy valaki mást ápoljak, mert akkor az én életemnek mi értelme? De attól még szeretném és segítenék is neki, ha akarna, csak nem 24/7 mint a párja, hanem mind családtag vagy barát.
2013. jún. 21. 18:46
 14/21 anonim ***** válasza:
58%
Szintén, mint a #13-as.
2013. jún. 21. 18:53
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudnám elhagyni hiszen nagyon szeretem. És rettentően szomorú lennék és sajnálnám, hogy ez történt. Ugyanakkor örülnék, hogy él!!
2013. jún. 21. 18:56
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
En ismerek egy nenit,akinek a férje igy jart.20 éven át ápolta.Emiatt en őt csodálatos embernek tartom.Nekem sajnos inkább az jutott eszembe,h megtennem,de meg tudnam e tenni h feladjam az allasom es a 25000-es apolasibol eljünk.Mert sajnos nem.De m megoldanam valahogy mert nagyon szeretem,ő a gyermekem apja,a mindenem.
2013. jún. 21. 19:32
 17/21 anonim ***** válasza:
63%

forditsuk meg

Ti serultok a szules alatt annyira hogy nyomorekok lesztek orok eletre.Hogy esne ha a ferjetek hagyna el ??

De kegyetlen emberek vannak koztunk el sem hiszem.

Ez szamotokra a joban rosszab igaz szerelem?

Aki feltetel nelkul szeret az akkor is szeret ha nem vagy testileg 100% hiszen ez a hazassag lenyege a feltetel nelkuli orok szeretet nem???

2013. jún. 21. 21:32
 18/21 anonim ***** válasza:
49%

Attól, hogy v.ki lebénul, mondjuk deréktól lefelé, még simán tud működni odalent szexuálisan. Az igaz, hogy némileg módosulnak a dolgok, de nem megoldhatatlan.

Ha nyaktól lefelé bénul, az már más, de még mindig marad egy lehetőség.

2013. jún. 21. 22:43
 19/21 anonim ***** válasza:
Azért arra kíváncsi lennék, hogy ha nem elméletről van szó, hanem sajnos gyakorlatról, akkor öt év múlva hol lenne az a sok válaszoló, akiben fel sem merülne más megoldás.
2013. jún. 21. 23:44
 20/21 anonim ***** válasza:
22:43 máég szerencse, hogy leírtam nem a szex jelenti a problémát.
2013. jún. 22. 02:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!