Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Akinek egész nap...

Lányok, nők! Akinek egész nap dolgozik a párja és mindíg fáradt, ingerült, munka után, hogy bírjátok ezt?

Figyelt kérdés
Az én párom reggeltől késő estig dolgozik.A főnöke folyton hivogatja valamiért.Állandóan fáradt és ingerült.Hétköznap mintha egyedül élnék, nem tud segíteni semmiben, mindent nekem kell megoldani.Ha hazajön eszik, fürdik, alszik.Ha szólok hozzá nem is figyel, majd elalszik.Már gondolkozott, hogy otthagyja a helyet, de nem érné meg mert itt jól keres.A kapcsolatunk ez miatt elég unalmas már, csak az ő munkájáról szól az egész életünk.

2013. jún. 20. 13:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nem tudom ki pontozgat le embereket én nem az biztos.

A munkával kapcsolatban hivogtja a főnök.Szombaton azért, hogy pénteken mi volt.Vasárnap meg azért mert hétfő következik és megkell beszélni hova mennek szerelni.Hétköznap ha hazajön akkor is felszokta sokszor hívni, hogy miért jött haza este 7kor még kellett volna ezt meg azt csinálni.Amúgy van, hogy este 10 ig is benn vannak reggeltől, sokszor már kajája sincs, baromi éhes, koszos, álmos így jön haza.

Ja és ő is elmegy maszekolni is ha hívják.Nagyon segítőkész ember egyébként ha valaki szól ugrik sokszor ezen is vitázunk, hogy minek kell mindenkinek segíteni lenne inkább itthon.

2013. jún. 20. 18:55
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát a te helyzeted még nem is olyan rossz...Az én férjemnek 2 hetente(!!!) van 1 szabadnapja.100 ezerért.Slussz..Váltani kéne,de azt meg nem engedhetjük meg magunknak,hogy akár csak rövid ideig is munkanélküli legyen mert én nővér vagyok és szintén keveset keresek,egyedül csak az én fizumból ha kifizetjük az albit meg a rezsit már enni nem lenne mit(vagy fordítva)...:(

A házasságunk viszont kezd tönkremenni,semmi idő-enrgia egymásra,szex közelít a nullához,közös progamok szám amár nulla,gyerekre ilyen körülmények között meg gondolni se merünk...Nem arról van szó,hogy nem szeretjük egymást,de így minek együtt lenni.Lehet jobban járunk ha ki-ki hazaköltözik a szüleihez aztán kész,ha úgyis csak aludni van otthon nem mind1 :( ?

2013. aug. 20. 22:10
 13/13 anonim válasza:

Na akkor én itthagyom az én történetem, aztán mindjárt jobb lesz mindenkinek a helyzete, mint az enyém :)

Egy éve költöztem ki hozzá külföldre, 1800 kmre Magyarországtól egy olyan országba, aminek a nyelvét a büdös életben nem jutott volna magamtól megtanulni. Jelenleg a nyelvet tanulom, hogy mehessek dolgozni, ő pedig reggel hattól este hatig dolgozik vállalkozóként, fizikai munkát. Mire hazaér, sokszor azt sem tudja merre van arccal, a hamutálba önt magának inni a pohár helyett :) én pedig, mivel nem beszélek még franciául, barátaim sincsenek, a sarki boltossal vagy a fodrásszal se tudok pletykálni egy jót, aztán amikor hazajön is ugyanolyan, mintha egyedül lennék továbbra is :) szeret, simogat, figyel rám, de azt a magányt amit én emiatt átélek, na azt egyikőtöknek se kívánnám. Szeretem és hálás vagyok neki, mert értünk dolgozik ennyit, nem tudok emiatt vitatkozni, vagy hisztizni. Ugye hogy mennyivel jobb is a ti helyzetetek? :)

2019. aug. 24. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!