Spanyolországban élek a spanyol barátnőmmel, és nemsokára megszületik a kisfiunk. Mindketten ragaszkodunk a spanyol nevekhez, konkrétan 3 neven gondolkodtunk: Rodríguez, Rubén vagy Ramón. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Köszi a segítséget:)2013. jún. 19. 19:26
11/17 anonim válasza:
Nekem is a Rubén tetszik a 2. a Ramón. A Rodríguez egyáltalán nem jön be.
13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, még a kételkedőknek is :D
A Diego sem rossz, majd gondolkodunk rajta :)
2013. jún. 20. 07:34
14/17 anonim válasza:
Rubén jó. Esetleg én elgondolkoznék az ékezet nélküli változaton. Bár Mo-n pont képes lenne az ügyintéző "é" betűt nyomni, de sok országban nem. Ha már vegyes házasság vagytok:) (nálunk nemzetközi nevet kapott a baba, ami Mo-n is átlagos név, de ékezettel írnák, de nem akartam az ékezetet)
17/17 anonim válasza:
Szerintem Juan legyen a neve ( Huan-nak ejtik) vagy pedig legyen Jésus (Hészusz-nak ejtik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!