Mit lehet tenni ha az anyukám nem törődik velekem? Konkrétan le sz+r?
pont egy hete 40 fokos lázam volt
már több hete rosszul vagyok hányinger stb
elmondtam anyumnak és anyit mondott:'nnem érdekel'
tegnap hanytam is :(
de anyum nem érdekli
mentem ugyan úgy suliba
mit csinálhatnék? nemtudom mibaja van :(
17/n
(kedves rossz akaratú kéddezők ezt a bnőm nevében kérdezem mivel amikor megkérdezte mindenki azt hitte kamu -.-'' NEM az!
lehet terhes vagy hasonló vagy ciszta nem lehet tudni
m1
remélem rnedes válaszoka fogok kapni
köszönöm!
16/f)
Durva, ha valakinek ilyen hozzáállású az anyja. 40 fokos láz az nagyon nem játék,erre már háziorvost is ki kell hívni. Az ilyen szülőt nem tekintem emberi lénynek.
Nekem egyszer volt 39 fokos lázam, és nagyságrenddel rosszabbul éreztem magam akkor, mint amikor csak 38 és pártized volt.
Azért egy 17 éves lánynak egyedül is el kell tudnia mennie háziorvoshoz, neked is illene elkísérni.
Nem kell hogy az anyukájával menjen orvoshoz. Délután is van rendelés, nézzétek meg, hogy a barátnőd orvosa mikor rendel és menjetek el akkor.
Ha az orvos elküldi valahová, akkor adhat igazolást is (ő vagy a szakorvos, ezt meg kell velük beszélni) és akkor az anyukája sem kifogásolhatja, hogy igazolatlanul hiányzott.
Ok a csaj mondjuk elmegy orvoshoz, az felír neki
gyógyszert, de azt miből veszi meg? Amúgy anyát igen is érdekelnie kéne, hogy beteg-e a gyereke.
KÖSZÖNÖM SZÉPEN! :)
amúgy orvosnál volt de oda se engedi el csak úgy :P
most is vissza kell mennie nőgyógyászhoz de az anyját nem érdekli már könyörögnie kellett hogy időpontot kérjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!