Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom húsz évvel öregebb...

A barátom húsz évvel öregebb tőlem, nagyon szeretjük egymást, anyám is elfogadta. Ekkora korkülönbséggel lehet közös jövőnk, gyerekünk?

Figyelt kérdés
2013. jún. 18. 18:28
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

"lehet közös jövőnk, gyerekünk?"

Két sorral lejjebb, meg már nem akarsz gyereket. Kamukérdés és arrafelé terelgeted a témát, amerről nagyobb indulatokat tudsz kiváltani. Mire jó ez, unatkozol?

2013. jún. 19. 01:49
 32/35 A kérdező kommentje:
Már írtam ha akar gyereket szülök ha nem akar akkor nem! Nem tudsz olvasni??
2013. jún. 19. 04:22
 33/35 anonim ***** válasza:
Persze nálunk 30 év van:)
2013. jún. 20. 08:37
 34/35 anonim ***** válasza:
Az olyanoknak írnám válaszként akik sz*rt sem tudnak a témáról de ők a helyzet nagy megmondói: 20 éves vagyok, a párom pedig 45 éves ém míly érdekes màr 2 éve boldogabbak vagyunk mint valaha bármikor.... Igazatok van, ez aztán tényleg nem működhet..
2013. júl. 2. 14:27
 35/35 anonim ***** válasza:
apám 48, anyám 37 volt mikor születtem
2013. júl. 18. 15:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!