Nem degradáló dolog, lányok válaszolnátok rá nekem? Hosszú ezért többi lent
Mostanában valami nem hagy nyugodni, szeretném megérteni a nőket és ezen a kérdésen nemtudok felülkerekedni, hogy melyiket választanátok.
Szóval van egy adott szerelmetek akit nagyon szerettek és a lelkitársatoknak hisztek és vele képzelitek el az életeteket. Az illető idő előtt meghal sajnos, betegség baleset, akármi, ti meghát gyereket akartok ezért újra szerelmesek lesztek, illetve nem szégyen nehéz egyedülálló anyának lenni. Szóval ha odaát van élet ahol azzal lehetsz akit szeretsz kivel lennél. Azzal akivel élni akartál, akár egy gyereked is van tőle vagy azzal akarnál élni akivel a későbbi időket töltötted?
Ha van túlvilági élet akkor mindenkivel szeretnék élni.
Nem számít már múlt és jelent régi és új szerelem. Ott mind egyek vagyunk és tudtommal a menny mentes a földi vágyaktól. Így szerintem valahogy úgy élnénk mint a legjobb gyerekbarátok.
Nem tudom, miért nőknek irányul ez a kérdés? Férfiaknak is szólhatna ugyanígy, hiszen aki nagyon szereti a párját, az nem tudna mást elképzelni társául, legyen az férfi vagy nő.
A Biblia szerint pedig a Mennyben nem lesz házasodás, születés, családalapítás, nem lesz olyan, hogy férj és feleség. Teljesen más fogalmakkal fog működni. Tehát a kérdésed valójában ilyen formában értelmezhetetlen.
Ha azt kérdeznéd esetleg, hogy az illető személy, aki ilyen helyzetbe jut meg tudja-e szeretni ugyanúgy vagy még jobban az új párját, mint az elhunytat, az szerintem jobban értelmezhető volna.
A választ megadja a Biblia, Márk evangéliumában:
" Abban az időben szadduceusok
jöttek Jézushoz, akik azt mondják,
hogy nincs feltámadás. Megkérdezték
őt: „Mester! Mózes megírta nekünk,
hogy ha valakinek a testvére meghal
és gyermek nélkül hagyja hátra
feleségét, akkor a testvér vegye el
annak a feleségét, és támasszon
utódot testvérének. Volt egyszer hét
testvér. Az első feleséget vett
magának és meghalt, nem hagyva
utódot. Akkor a második vette el az
asszonyt, de ez is meghalt, és nem
hagyott utódot. Éppúgy a harmadik
is. Hasonlóképpen feleségül vette az
asszonyt mind a hét, és nem hagytak
utódot. Végül meghalt az asszony is.
A feltámadáskor – ha ugyan
feltámadnak –, ezek közül melyiknek
lesz a felesége? Hiszen mind a
hétnek felesége volt!”
Jézus azt felelte nekik: „Nyilván azért
tévedtek, mert nem ismeritek az
Írásokat, sem az Isten hatalmát!
Hiszen amikor a halottak
feltámadnak, már nem házasodnak,
sem férjhez nem mennek, hanem
olyanok lesznek, mint az angyalok a
mennyben. A halottak feltámadása
felől pedig nem olvastátok-e Mózes
könyvében a csipkebokorról szóló
résznél, hogy miként szólt Mózeshez
Isten: „Én vagyok Ábrahám Istene,
Izsák Istene és Jákob Istene?” Isten
nem a halottak Istene, hanem az
élőké. Így tehát nagy tévedésben
vagytok!”
14-es, 15ös, 16-os válaszoló ki mondta hogy hiszek ebben?
Ez egy roh@adt kérdés hogy ki hogy látja, mi ebben a rossz meg szektás?
Ilyen hülyéket is nehéz találni. Ez egy szimpla kérdés, ha nemérdekel a kérdés csak kötekedni tudsz, akkor takarodj el a francba, egek. Ennek a 3 seeggfejnek sincs jobb dolga....
OFF: Kedves kérdező, én értem, mit akarsz kérdezni, és hogy normális válaszokat vársz, na de azért ne hülyézzük meg s*ggfejezzük már le egymást...
Nem hiszem el, hogy nem lehet értelmesen elbeszélgetni egy témáról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!