Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem degradáló dolog, lányok...

Nem degradáló dolog, lányok válaszolnátok rá nekem? Hosszú ezért többi lent

Figyelt kérdés

Mostanában valami nem hagy nyugodni, szeretném megérteni a nőket és ezen a kérdésen nemtudok felülkerekedni, hogy melyiket választanátok.

Szóval van egy adott szerelmetek akit nagyon szerettek és a lelkitársatoknak hisztek és vele képzelitek el az életeteket. Az illető idő előtt meghal sajnos, betegség baleset, akármi, ti meghát gyereket akartok ezért újra szerelmesek lesztek, illetve nem szégyen nehéz egyedülálló anyának lenni. Szóval ha odaát van élet ahol azzal lehetsz akit szeretsz kivel lennél. Azzal akivel élni akartál, akár egy gyereked is van tőle vagy azzal akarnál élni akivel a későbbi időket töltötted?

2013. jún. 18. 18:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha van túlvilági élet akkor mindenkivel szeretnék élni.

Nem számít már múlt és jelent régi és új szerelem. Ott mind egyek vagyunk és tudtommal a menny mentes a földi vágyaktól. Így szerintem valahogy úgy élnénk mint a legjobb gyerekbarátok.

2013. jún. 18. 18:44
 12/22 A kérdező kommentje:
10 válaszoló, te hülye vagy, senki sem tervez ilyesmit ez egy szimpla kérdés, de ha akarsz másoknak szívességet tenni akkor ugorj le egy panel tetejéről. Köszi, puszi.
2013. jún. 18. 18:46
 13/22 anonim ***** válasza:
93%
Lelkünk találkozik halál után, az pedig minden szerettünkkel megtörténik.
2013. jún. 18. 18:49
 14/22 anonim ***** válasza:
76%
És még ti mondjátok másokra, hogy sekélyes lelki világúak? Az a sekélyes lelki világú, aki másoknak ilyeneket ír, hogy ugorjon le egy panel tetejéről, meg akik itt a földi poklot meg túlvilági megüdvözülést hirdetik! Normálisak vagytok? Milyen szektából jöttetek?
2013. jún. 18. 18:49
 15/22 anonim ***** válasza:
30%
Mi van itt? Menjetek orvoshoz, mielőtt még csoportosan legyilkoljátok magatokat!
2013. jún. 18. 18:50
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Sekélyes lelkivilágúak??? Inkább ti vagytok azok, amiért nem vagytok képesek megtalálni a boldogságot, hanem a halálra ácsingóztok és azt hiszitek, ott fog majd történni valami varázslatos dolog. Hát elmondom, nem lesz ott semmi. Mielőtt meghalnátok az egyetlen, amire gondoltok majd, hogy boldogabban kellett volna élni. A jó dolgok itt vannak, itt tudtok szeretni, itt kell szeretni, itt kell boldognak lenni, nem pedig várni rá, mert sosem fog eljönni. Nektek kell elhozni ide, a földre a jóságot, a szeretetet, a boldog életet. Egyedül a ti lelki világotok sekélyes, mert nem vagytok képesek felfedezni a földi élet szépségeit.
2013. jún. 18. 18:56
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, miért nőknek irányul ez a kérdés? Férfiaknak is szólhatna ugyanígy, hiszen aki nagyon szereti a párját, az nem tudna mást elképzelni társául, legyen az férfi vagy nő.

A Biblia szerint pedig a Mennyben nem lesz házasodás, születés, családalapítás, nem lesz olyan, hogy férj és feleség. Teljesen más fogalmakkal fog működni. Tehát a kérdésed valójában ilyen formában értelmezhetetlen.

Ha azt kérdeznéd esetleg, hogy az illető személy, aki ilyen helyzetbe jut meg tudja-e szeretni ugyanúgy vagy még jobban az új párját, mint az elhunytat, az szerintem jobban értelmezhető volna.

2013. jún. 18. 19:17
 18/22 anonim ***** válasza:
72%

A választ megadja a Biblia, Márk evangéliumában:

" Abban az időben szadduceusok

jöttek Jézushoz, akik azt mondják,

hogy nincs feltámadás. Megkérdezték

őt: „Mester! Mózes megírta nekünk,

hogy ha valakinek a testvére meghal

és gyermek nélkül hagyja hátra

feleségét, akkor a testvér vegye el

annak a feleségét, és támasszon

utódot testvérének. Volt egyszer hét

testvér. Az első feleséget vett

magának és meghalt, nem hagyva

utódot. Akkor a második vette el az

asszonyt, de ez is meghalt, és nem

hagyott utódot. Éppúgy a harmadik

is. Hasonlóképpen feleségül vette az

asszonyt mind a hét, és nem hagytak

utódot. Végül meghalt az asszony is.

A feltámadáskor – ha ugyan

feltámadnak –, ezek közül melyiknek

lesz a felesége? Hiszen mind a

hétnek felesége volt!”

Jézus azt felelte nekik: „Nyilván azért

tévedtek, mert nem ismeritek az

Írásokat, sem az Isten hatalmát!

Hiszen amikor a halottak

feltámadnak, már nem házasodnak,

sem férjhez nem mennek, hanem

olyanok lesznek, mint az angyalok a

mennyben. A halottak feltámadása

felől pedig nem olvastátok-e Mózes

könyvében a csipkebokorról szóló

résznél, hogy miként szólt Mózeshez

Isten: „Én vagyok Ábrahám Istene,

Izsák Istene és Jákob Istene?” Isten

nem a halottak Istene, hanem az

élőké. Így tehát nagy tévedésben

vagytok!”

2013. jún. 18. 19:20
 19/22 A kérdező kommentje:

14-es, 15ös, 16-os válaszoló ki mondta hogy hiszek ebben?

Ez egy roh@adt kérdés hogy ki hogy látja, mi ebben a rossz meg szektás?

Ilyen hülyéket is nehéz találni. Ez egy szimpla kérdés, ha nemérdekel a kérdés csak kötekedni tudsz, akkor takarodj el a francba, egek. Ennek a 3 seeggfejnek sincs jobb dolga....

2013. jún. 18. 19:26
 20/22 anonim ***** válasza:
65%

OFF: Kedves kérdező, én értem, mit akarsz kérdezni, és hogy normális válaszokat vársz, na de azért ne hülyézzük meg s*ggfejezzük már le egymást...

Nem hiszem el, hogy nem lehet értelmesen elbeszélgetni egy témáról...

2013. jún. 18. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!