Hányan örülnétek ennek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi, hányan örülnének annak, ha a párja eljegyezné őt, de 18 évesen. Én erre vágyom, csak fusztrál, hogy 18 vagyok. Ő is akarja, ezt megbeszéltük.Nem szégyen??2009. okt. 11. 20:27
11/16 anonim válasza:
Nem szégyen!Én is 18 évesen lettem menyasszony,19 éves voltam,mikor összeházasodtunk,és azóta is együtt vagyunk,és van egy 18 éves fiunk.Az is igaz,aki azt írta előttem,hogy ez nem egész életre szól,fel is lehet bontani...az eljegyzés nem olyan,mint egy házasságkötés.És a suliban irigykedtek,hogy engem már eljegyeztek...persze,hogy büszke voltam!És olyat is hallottam már,hogy nem drága aranygyűrűvel,hanem egyszerű ezüstgyűrűvel jegyezték el egymást...jelképesen,addig,míg úgy nem érezték,hogy készen állnak arra,hogy összekössék az életüket Isten és ember színe előtt...és akkor megtartották az igazi eljegyzést,ahogy a nagykönyvben meg van írva!
12/16 A kérdező kommentje:
Én is csak ezüstre gondoltam. Ő eljegyez, de akkor én is ugye. De nekem egyenlőre annyi pénzem nem is lenne, hogy aranygyűrű. Ezüst jobb nekem :) Majd idővel lehet arany karika, de esküvőt nem igazán szeretnénk, hisz anélkül is jol megleszünk remélem :D De még addig lehet másképp fogom látni :)
és köszönöm a válaszokat :)
2009. okt. 12. 17:52
13/16 anonim válasza:
Kicsit korai, sok fiatalon kötött kapcsolat halálra van ítélve, inkább éld az életed, de ez az én véleményem.
14/16 A kérdező kommentje:
Utolsonak: Igen, nekem is sokan mondták, de én az a tipus vagyok, ha valakivel vagyok, akkor semmi nem érdekel :D Nekem igy jo, de majd idővel bánni fogom, hogy nem éltem igazán ki magam.De ezt nem nekem találták ki.(Ezt is mondták) :))) Járok ki, de igy jo.
2009. okt. 13. 15:15
15/16 anonim válasza:
Szia. Engem most 17 évesen jegyeztek el... sőőt akkor még csak 16 voltam..:) még mindig együtt vagyunk... Egyáltalán nem szégyen ha TI szeretitek egymást akkor semmi akadálya, mennyetek el és válasszatok ki egy szép gyűrűt.:) sok boldogságot!:)
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :))
2009. okt. 16. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!