Az gimis osztályotokból hányan végezték prostituáltként?
Figyelt kérdés
Nálunk 32-ból 4-en. 2 németben, 1 svájcban, 1 itthon dolgozik.2011. okt. 3. 19:52
2/23 anonim válasza:
Én kulturált gimibe jártam, mindneki továbbtanult.
4/23 anonim válasza:
Én még közép sulis vagyok. De mostoha faterom ált osztályának a fele börtönben ül. :D:D Debreceniek vagyunk. És mostoha faterom nem.
5/23 anonim válasza:
tőlünk mindenki egyetemre vagy főiskolára ment, igaz, nem mindenki gimi után egyből, hanem pár év kihagyással, de senki nem lett prosti, sőt még az általános iskolás diáktársakból sem (ők inkább férjhez mentek és gyereket szültek)
6/23 anonim válasza:
Jó kis osztály lehetett. Kár hogy én full fiú osztályba jártam. De azért majd körbekérdezek, ki tudja...
7/23 anonim válasza:
Jah, és igen, nálunk is mindenki továbbtanult. (Mondjuk, ez önmagában még nem zárja ki a prostituálódást, de ehhez elég defektes jellem is szükségeltetik. Szerintem.)
8/23 anonim válasza:
Most végeztem májusban a gimivel, de már akkor is elég nagy ribik voltak az osztályomban, nem tudom ezért kapják e a pénzt vagy csak tetszik nekik ha szórakozhatnak a pasikkal.
10/23 A kérdező kommentje:
GYMS
2011. okt. 3. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!