Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az gimis osztályotokból...

Az gimis osztályotokból hányan végezték prostituáltként?

Figyelt kérdés
Nálunk 32-ból 4-en. 2 németben, 1 svájcban, 1 itthon dolgozik.
2011. okt. 3. 19:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

utolsó vagyok

Gimiben 1 fő, ellenben az egyetemmel! Ott már akkor is volt aki prosti volt amikor első évesek voltunk.

2011. okt. 3. 20:02
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
GYMS? Én is odavalósi vagyok, melyik sulira gondolsz?
2011. okt. 3. 20:02
 13/23 anonim ***** válasza:
47%
Senki tudtommal. Viszont vadászpilóta igen.
2011. okt. 3. 20:09
 14/23 anonim ***** válasza:
81%

Tudtomal az egyetemeken nagyon sok prosti van. Föleg Politologia, jogász, közgáz, média szakokon vannak sokan.

De honnan tudjátok hogy ki a prosti? Mert gondolom nem nagyon akarják hiresztelni.

2011. okt. 3. 20:28
 15/23 anonim ***** válasza:
77%

a közgázosok mekkora ribancok:D

21F

2011. okt. 3. 20:29
 16/23 anonim ***** válasza:
43%

Hát volt pár hülye p'csa, akik megérdemleték a k'va jelzőt, lévén megcsalták a párjukat. De hogy prosti lett volna valaki, azt erősen kétlem.

Azért ez a 32-ből 4 nagyon-nagyon durva arány! Ha tízmillió lakosra tízezer prostit számolunk (ami szerintem túlzó szám), akkor is egy az ezerhez az arány, itt pedig minden nyolcadik ember az osztályból így végezte.

2011. okt. 3. 20:35
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az általánosból 2-en lettek. Akikről biztosan tudok.

Szakközépben meg 2-en voltunk lányok az osztályban, mindketten egyetemre mentünk. És egyikünk sem lett az. :)

2011. okt. 3. 20:42
 18/23 anonim ***** válasza:
58%
Tudtommal egy sem űzi hivatásosan. Más kérdés, hogy mivel még 22-23 évesek, úgy, hogy a kamu OKJ-s fősulis szakjaikat rég elvégezték, még mindig nem dolgoznak, ellenben a pasijuknak hála beutazták a világot és Isten tudja milyen drága kacatjaik vannak, ők tulajdonképp házi prostik. Keresetük nincs, de a pasijuk mindent finanszíroz. Lényegében szexért kapnak dolgokat. Ej, ha ez foglalkozás lenne, minek is neveznék?
2011. okt. 3. 20:54
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy gimis osztálytársam feltűnően sokat keres nulla melóval és luxus kiegészítőkkel jár(nem hamisítvány),luxulakást bérel stb és eléggé hazudozik..ő vszeg az..(ill mindenki azt mondja róla.. )ja és egyetemista is :D
2011. okt. 3. 21:11
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Senki, én is elit gimibe jártam, 2 ember kivételével mindenki felsőoktatásban tanult, az a 2 ember is tisztességes szakmát választott.

Nem lehet valami magas a színvonal a te sulidban.

2011. okt. 3. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!