Miért nem hisznek már az emberek abban, hogy két fiatal kitarthat élete végéig egymás mellett?
ez annyira elkeserítő.
jóformán pofán röhögnek ,hogy mi ilyenekről "álmodozunk",hogy mi tervezzük és alakítjuk a jövőnket,hogy hova megyünk egyetemre,mikor költözünk össze stb. és ez annyira jó érzéssel tölt el,amikor ezekre gondolok.
majd megosztom másokkal ,erre kiröhögnek,hogy "úgyse fog működni" "úgyis szétmentek" "ez hülyeség" "fiatalok vagytok még" stb.
és mindezt azok után mondták,hogy idén nyáron együtt dolgoztunk ( 5 x 8 órát ugyanazon a helyen) , együtt töltöttük az egész nyarat 1 helyen , ahol sokszor magunk voltunk és mi takarítottunk,főztünk mostunk stb. ÉS élveztük.még az 1 éves "évfordulónkon " is teregettünk,meg mostunk aztán pizzáztunk :P:D
ráadásul 120km választ el minket.(hétvégenként talákozunk,és akkor egymásnál alszunk) mégis kitartunk egymás mellett. minden nap több órát beszélünk skype-on. (nem unjuk meg egymást)
csak tényleg.
azt nem értem,hogyha valaki boldog , mért kell ilyen hülyeségeket mondani neki?
ők miért nem hisznek benne?
régen sok ilyen volt, pl barátom szülei is 17 éves koruk óta együtt vannak és még mindig imádják egymást.
manapság miért olyan nehéz ezt elhinni?hogy ilyen létezik?
előre is köszönöm annak aki válaszol.:)
remélem normális válaszok lesznek.
üdv:
1 kíváncsi 17 éves lány.
Azért nem hisznek, mert tapasztaltabbak mint te.
Lehet, hogy kitartotok egymás mellett, de akkor ti vagytok a kivétel.
Én is azt hittem 17 évesen, hogy életem szerelme az akivel akkor már 2 éve együtt voltam (egy suliba jártunk, szinte együtt laktunk) aztán 1 év múlva mindketten szépen rájöttünk, hogy mégsem vagyunk egymásnak valók.
Ilyen az élet.
Én is erről álmodoztam és ezt terveztem ennyi idősen a párommal, de nekünk sem jött össze és sokan vannak a környezetemben akik már többszörösen túlléptek az első tini szerelmeken. Mi is úgy hittük együtt maradunk terveztünk eljegyzést esküvőt, de az élet mást hozott.
Azért szkeptikusak az emberek mert kb. 5-10%ban marad csak "örök" a tiniszerelem. De kívánom, hogy Nektek sikerüljön ebbe a kevés %-ba bentmaradni! :)
A mai eszemmel jobb hogy elmúlt az a szerelem és most is azt a szerelemet és rajongást érzem mint akkor, csak már más iránt és most is úgy gondolom hogy ez már örökre szól, de bízni kell és tenni érte, hogy ez így is maradjon.
30N
Mi egy év két hónapja voltunk együtt, 200 kilométerre laktunk egymástól, én mindig jártam hozzá, mert ő dolgozott, meg nem messze tőle jártam suliba, aminke tavaj lett vége.Tegnap szakított velem, azt mondta valami elmúlt, elkopott, felőröltük egymást,valahol valami elromlott... már csak ragaszkodást érez irántam...Félig ott laktam nála, ott kerestem munkát, "új életet" kezdtem nála szépen a semmiből építettem föl mindent, már épp kezdtem otthonosan érezni magam nála, és erre ez történik :( végtelenül szomorú vagyok.De ha elmúlik nincs mit tenni lépni kell, előről kezdeni mindent megint.Nincs garancia az "örökkére".Ezért mondják az emberek.
22l ő 23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!