Jenő nevet adnátok a kisbabának?
Igen, nagyon szép név. Húsz év múlva menő Jenő lesz a sok Kevin és Noel és hasonló borzalmas nevek között.
Esetleg kössetek kompromisszumot: legyen neve, az egyik Jenő, a másik pedig egy olyan, amit te választasz.
Most komolyan van olyan szülő, aki azért adja azt a nevet a gyerekének, amit ad, mert az divatos, nem pedig azért, mert szép? :D
Szerintem akár divatos, akár nem, az lenne az egyik szempont, hogy mindkét szülőnek tetsszen azért valamennyire. Ha a Jenő név neked nem tetszik, nem kell azt adni a gyereknek, esetleg lehet a második neve.
A másik szempont, hogy azért a gyerek azzal a névvel fog élni, tehát valami brutális vadhajtás nevet sem kéne neki adni csak azért, mert különleges.
A Jenővel nincs az égvilágon semmi baj, de én sem adnám a gyerekemnek, mert nem tetszik. Mondjuk én a modern, divatos nevek nagy részét sem annyira pártolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!