Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ezzel a helyzettel?

Mit csináljak ezzel a helyzettel?

Figyelt kérdés

Párommal (ő 26, én 24) 3 éve vagyunk együtt viszonylag nagyon jó kapcsolatban.Fél éve már a menyasszonya is vagyok. Sokszor féltékenykedtem az elmúlt idő alatt, hogy kivel mit hol csinál, de mindig beláttam ezek alaptalanok, és ő is mondta, hogy a bizalom fontos, higgyek neki. Pár hete figyeltem föl arra, hogy a párom szokatlanul sok sms-t kap. Mikor rákérdeztem, azt felelte, hogy nyugodjak meg, valami zűr van a melóhelyén, állandóan őt piszkálják mindennel. Egyszer aztán már nem bírtam magammal , és amíg fürdött megnéztem a telóját. Valami női név írogatott neki. Lehet a kolléganője is, gondoltam, de ha már ott nézegettem, gondoltam, megnézem már ezt a munkahelyi gondot. Kerekrenyílt a szemem, mert pont egy olyan üzit olvastam, hol a nöci ilyeneket írt: "miért nem hagyod ott?" "szereted őt?" stb. amint kijött a párom én kiabálva mutattam neki az üzit, hogy "ez mi?," Mire ő elkapta a telefont és közölte, hogy "ez a nő már 2 hónapja kerülgeti, nem hagyja békén. Próbálja lerázni, de egy pióca. Aztán mérgesen hozzátette, hogy azért nem akarta elmondani, mert tudta rém féltékeny vagyok.. és különben is ha ennyi bizalmam van benne, hogy képes vagyok a telóját nézegteni, akkor hagyjuk az egészet... Ezzel elköltözött , és 2 napja semmi jel tőle.

Most megsértődött rám? Mit tehetnék? (vagy esetleg nem voltak alaptalanok a félelmeim?) Ti hogy látjátok?

2009. okt. 11. 12:28
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
kösz utolsó....ez a "primitív" dolog olyan ideillő, amikor magam alatt vagyok... Beláttam, nem kellett volna, de már nem bírtam , hogy mi a fenének jön az sms neki 2-3óránként....Neked nem lett volna furcsa??
2009. okt. 11. 13:47
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Így lehet raffináltan kiprovokálni a szakítást. Viselkedése azt a látszatot kelti, hogy a féltékenységed tette be a kaput. Ám ez koránt sincs így. Kapcsolatotok /nyilván a féltékenység, de talán más miatt is/ elfáradt, "Bárkisz" már nem volt tovább "hajlandó" és angolosan lelépett a másik nő miatt. A féltékenységnek tehát volt oka és a szakítás nem feltétlen ennek következménye. Ne bánkódj, érte nem érdemes!
2009. okt. 11. 13:52
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem átvág a palid. Ha tényleg nem tudja magáról levakarni a nőt, akkor mihelyt jön tőle egy sms, azonnal kitörli, nem tartogatja... ez meg egy igen ócska dunma, hogy amiatt nem szólt róla, mert te egy féltékeny banya vagy és úgyis balhéznál... naja, még téged állít be hibásnak, holott ő csal téged. ne legyél naiv, tutira csal.
2009. okt. 11. 14:12
 24/31 anonim ***** válasza:
78%
Erről a primitívségről csak annyit, hogy a férjem, vőlegényem, vagy élettársam olyan edmber akivel ketten vagyunk mi egyek.Semmi tikomnak nem kéne előtte lenni, ezért bármikor belenézhet ő is az én telefonomba, de én is az övébe.Miféle személíyiségi jogokról papolsz te???Az rendben, hogy a szomszéd telójában nem olvasgatom az üziket, de még a barátnőmébe sem, de a TÁRSAMÉ az olyan , mint a sajátom.Ha pedig már nem olyan és dugdosni kell a másik elől, akkor megette a fene.Ennek a kapcsolatnak már akkor befellegzett, amikor elkezdtél féltékenykedni.Ezek szerint már annak is oka volt.És így kívülállóként úgy tűnik, hogy a vőlegényed régóta hülyít mást is nem csak téged.Ha most az eszedre hallgatsz és elgondolkodsz a történteken akkor te is tudod a megoldást.Nemhogy neked kéne őt felhívni ezek után, hanem ha véletlenül ő keresne téged páros lábbal kéne kirúgni.Tisztességtelenül viselkedett veled.És örülj, hogy ez már most kiderült nem pedig pár év múlva mondjuk 2 gyerekkel a nyakadban.Azt sajnálom, hogy lelkiismeret furdalásod van, pedig nem kéne, hogy az legyen.Keress valakit aki érdemes a bizalmadra, aki nem fog hazudozni neked és akinek bármikor belenézhetsz a telójába ha éppen úgy tartja kedved.Én pedig szégyellem magam még amiatt is, hogy a férjemnek és nekem közös programra jönnek a "személyes" leveleink és nap mint nap olvasgatjuk egymás leveleit.Megyek is és feljelentem magam, hogy ilyen primitív vagyok....
2009. okt. 11. 14:21
 25/31 anonim ***** válasza:
83%

Elmondták már többen is,de:

-ha engem környékezne meg valaki elmondanám a barátomnak,ez is a bizalom egy fajtája

-hazudott neked,mert azt mondta a munkahelyéről keresik folyton,pedig a nő volt

-megtartja az üzeneteit?

-hónapokig csak az tart ki,aki alá adják a lovat

-és végül ilyen könnyen lelép?

-levelezget egy csajjal,kibeszél Téged "szereted?miért nem hagyod ott üzenet",hazudik neked,aztán ott hagy faképnél mindennemű magyarázat és megbeszélés nélkül?

Megnézted a telóját nagy ügy,lehet miatta balhézni,de ha egy csöpp józan ítélőképessége is van,tudja,hogy ő nagyobbat hibázott!

És amúgy meg én is úgy látom,hogy vaj volt a füle miatt!

Ne bánkódj miatta!

Jön jobb,akivel őszinték lehettek egymáshoz és ez adja a bizalmat és a féltékenykedés menetes életet!!!

2009. okt. 11. 14:24
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Az tény, hogy a férfiak számára a legelviselhetetlenebb nő az, aki "alappal" féltékenykedik...
2009. okt. 11. 15:23
 27/31 anonim ***** válasza:
72%
Kicsit álszent a barátod és igaza van az előttem szólóknak.. egyébként nem tartod furcsának a lány reagálását? hogy miért nem hagyod ott? - a párod valami durva dolog elégedetlenkedett.. szóval szó sincs is lerázásról.. ahogy a "szereted őt?" esetében sem...mert ennek egyértelműnek kellene lennie a csaj szemszögéből..de mégis megkérdezte..
2009. okt. 11. 16:57
 28/31 anonim ***** válasza:
79%

Ha a csaj rá van kattanva, de a párodat nem érdekli, akkor nem válaszolgatna az üzeneteire és elmondta volna neked, hogy van valaki, akinek tetszik.

Ne légy ennyire naiv. Legjobb védekezés a támadás, ezt ő ki is használja és még neked akar bűntudatot csinálni.

Nem hogy azt nem érdemli meg, hogy fuss utána, hanem ha sírva könyörögne sem szabadna visszafogadnod.

Az, hogy eljegyzett, stb. csak egy dolog hidd el. Sokszor még a házasságból is kifordulnak az emberek...

2009. okt. 11. 17:16
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

ÉN meg úgy gondolom,hogyha valakinek a gatyáját mosom,meg velem szexel akkor nincsenek személyiségi jogok:)Igenis utána kell nézni a párunk után ha valami nem stimmel!Miért ne????Én egy szóval sem rinyálnék ha a férjem nézegetné a telefonomat vagy akármit.Ha valakinek nincs mitől tartani akkor nem csinál ilyen balhét!!!

szerintem ne hívd fel ne keresd!!!Tuti,hogy valami gáz volt.Emelt fővel lépj ki a kapcsolatból!És keress magadnak egy olyan pasit,akit nem zavar ha a dolgai után nézel bármikor!És a réginek nem adok két hetet és majd megtudod valakitől hogy a bizonyos zaklatóval van már eggyütt.ez tuti!Kitartás!!!

2009. okt. 11. 18:40
 30/31 anonim ***** válasza:
29%

Mindenki azt szajkózza, hogy a pasi milyen szemét egy állat. Az nem számít, hogy a csaj a féltékenységével az őrületbe kergette???? Lehet tényleg csak rákattant a csaj, de a srác nem akart semmit. Már bocsi, de ha egy dilis féltékennyel élnék együtt, akkor én sem mondanám el, hogy bejövök valakinek, hisz úgyse hinne nekem a társam (betegesen féltékeny). Ahhoz, hogy ilyeneket el lehessen mondani a társamnak, az kell, hogy feltétel nélkül bízzon bennem. Fölösleges vitát én sem szítanék (nem akarnék a csajtól semmit). Az, hogy kiborult hogy megnézted a telefonját... én is kiborultam volna. Mivel féltékeny vagy, nyilván kerestél valami jelet a telójába, amiből újra vita lehet. Az már más kérdés, hogy öngólt rúgtál és találtál is. És ha nem csalt meg, akkor a saját hülyeséged miatt tetted tönkre a kapcsolatod.

Ettől függetlenül lehet hogy megcsalt, de akkor is elrontottál valamit a féltékenységeddel, hisz ha valakit folyton gyanusítgatnak, akkor az előbb utóbb megunja és elmenekül.

Valljuk be én is menekültem volna nagyon gyorsan.

Nem tudom mi az igazság, csak leírtam a másik esetet is, mivel itt több megkeseredett egyből "szegény lány, bunkó hapsizott".

Szerintem az lenne a legjobb, ha végre békét hagynál neki, legyen boldog végre, mert melletted szerintem csak fuldoklott.

25L

2009. okt. 11. 19:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!